• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: 9η φετινή pole για τον Marquez!
Δυο Ducati στην 1η σειρά, έπεσε ο Rossi στις ΕΔ4!
Νέα 16/08/2014 - 17:14

Η σημερινή ημέρα – για τη μεγάλη κατηγορία – ολοκληρώθηκε με τον Marc Marquez να καταλαμβάνει την ένατη φετινή του pole position, πλησιάζοντας αρκετά στον απόλυτο χρόνο της πίστας (Cal Crutchlow – 1:55.527) χωρίς να καταφέρει στο τέλος να το σπάσει.

Για πρώτη φορά φέτος, η Ducati βλέπει δυο μοτοσυκλέτες της να έχουν εξαιρετική παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές, με τον Andrea Dovizioso και τον Andrea Iannone – τους δυο ομόσταυλους από του χρόνου – να πλησιάζουν στο ένα δέκατο το χρόνο του Marquez!

Ο Dovi (2ος) για δεύτερη συνεχόμενη φορά ισοφαρίζει την καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες με μοτοσυκλέτα της Ducati, ενώ ο Andrea Iannone επιστρέφει στην πρώτη σειρά μετά τη δεύτερή του θέση στο γύρο του Mugello. Απαλλαγμένος από την πίεση της αβεβαιότητας, ο Bradley Smith πήρε τη δεύτερη καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες δοκιμές, μετά την τρίτη στον πρώτο γύρο του Κατάρ.

Δίπλα στον Βρετανό το έμπειρο δίδυμο των Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo. Ειδικά ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει το μεσημέρι, παρά την εξαιρετική του παρουσία στις ΕΔ3. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι διαφορές του δεύτερου μέχρι και του ένατου, δεν ξεπέρασαν τα δύο δέκατα!!

Ανεβασμένο το επίπεδο λοιπόν στην τσέχικη πίστα, αλλά αυτό δεν ήταν το βασικό πρόβλημα που ο Valentino Rossi πήρε την έβδομη θέση σήμερα. Ο Ιταλός σούπερ σταρ είχε μια πτώση στις ΕΔ4 και πέφτοντας τραυμάτισε το μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ο πόνος ήταν φανερός στο πρόσωπο του Vale, όταν έβαζε τα γάντια του πριν την έναρξη των ΚΑΤ2.

Την τρίτη σειρά κλείνουν οι Stefan Bradl και Pol Espargaro. Ο Γερμανός χρειάστηκε να δώσει μάχη στο πρώτο σκέλος, για πρώτη φορά φέτος, ενώ στο δεύτερο κατέβασε εντυπωσιακά το χρόνο του, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο, για να πάρει την όγδοη θέση.

Ο Aleix Espargaro θα ξεκινήσει από τη δέκατη θέση, μπροστά από τον Cal Crutchlow και τον εξαιρετικό στις ΚΑΤ1 Yonny Hernandez, ο οποίος ήταν ο άλλος οδηγός που πήρε το εισιτήριο για το δεύτερο σκέλος. Ο Κολομβιανός μάλιστα κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του, αλλά δεν ήταν αρκετό για να του δώσει κάτι καλύτερο από την 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: Νέο απόλυτο χρόνο ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: Η pole στον Α.Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα