• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Η pole στον Α.Marquez!
Vinales και Antonelli στην 1η σειρά, 6ος ο Miller!
Νέα 16/08/2014 - 16:47

Σε μια διαδικασία που το ψιλόβροχο έκανε την εμφάνισή του δυο φορές και παρά το γεγονός ότι ο Alex Marquez είχε μια πτώση, ο μικρός αδερφός του Marc κατάφερε να πάρει τη δεύτερη pole position της καριέρας του και να ξεκινήσει από θέση ισχύος τον αυριανό αγώνα.

Η διαδικασία μάλιστα διακόπηκε για αρκετό χρονικό διάστημα δέκα λεπτά πριν το τέλος, όταν ο Philipp Oettl είχε μια πτώση και η μοτοσυκλέτα του κατέστρεψε ένα μέρος του προστατευτικού γύρω από την πίστα.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Alexis Masbou είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο ο Γάλλος δεν κατάφερε να βελτιωθεί στη συνέχεια κι έμεινε στην έβδομη θέση. Στην πρώτη σειρά, μαζί με τον Marquez, θα πάρουν θέση τόσο ο Isaac Vinales, όσο και ο Antonelli.

Ο Alex Rins έχασε για 45 χιλιοστά την ευκαιρία να βρεθεί αυτός στην πρώτη σειρά, ενώ ο Miguel Oliveira σφράγισε την καλή του παρουσία στην Τσεχία, φέρνοντας την Mahindra του στην πέμπτη θέση. Ο Jack Miller θα διεκδικήσει τη νίκη από την έκτη θέση του grid, με τον Vazquez (είχε μια πτώση) να είναι όγδοος.

Ο Bastianini έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη θέση, μπροστά από τον Romano Fenati. Ο ομόσταυλος του τελευταίου, Francesco Bagnaia, ήταν μόλις 20 ος. Απογοητευτικές κατατακτήριες και για τον Θανάση Σίσση, ο οποίος σήμερα δεν μπόρεσε να βρει την καλή του χθεσινή αίσθηση και πήρε μόλις την 31η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Brno: 9η φετινή pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2 ΕΔ3: Ο Rabat κοντά στο ρεκόρ πίστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα