• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha δουλεύει στα “seamless” κατεβάσματα!
«Το κιβώτιό μας είναι seamless μόνο όταν ανεβάζουμε ταχύτητες»
Νέα 15/08/2014 - 22:38

Η Yamaha μπορεί από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν να έδωσε στους αναβάτες της το νέο seamless κιβώτιο, ωστόσο όπως έγινε γνωστό σήμερα στη συνέντευξη τύπου των τριών εργοστασίων στο Brno, αυτό είναι seamless μόνο όταν ανεβάζουν ταχύτητες!

Έτσι, στα κατεβάσματα η Honda παραμένει ένα βήμα μπροστά από τους Rossi και Lorenzo, επιτυγχάνοντας σαφώς καλύτερα αποτελέσματα στα φρένα και στις εισόδους των στροφών.

«Το seamless μας είναι μόνο στα ανεβάσματα και όχι στα κατεβάσματα», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο Γενικός Διευθυντής του MotoGP της Yamaha, Kouichi Tsuji.«Θέλουμε να φτάσουμε την Honda, αλλά δεν ξέρω το πότε θα γίνει αυτό. Πιέζουμε πολύ για εξέλιξη. Ως ένα βαθμό σ’ αυτό οφείλεται η υπεροχή της Honda, αλλά δεν είναι το μόνο».

Στη συνέντευξη τύπου των αναβατών, ο Valentino Rossi φέρεται να δήλωσε ότι η Honda έχει βρει κάτι φέτος κι έχει μεγαλώσει τη διαφορά της από την Yamaha. «... ενδεχομένως κάτι στα ηλεκτρονικά, ή στο πλαίσιο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο Nakamoto όμως διέψευσε κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας αστειευόμενος:«Αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχουμε εξελίξει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Marc δεν χρησιμοποιεί το traction control της Honda. Έτσι, το δικό μας TC είναι το δεξί του χέρι!»

Επόμενο άρθρο »

Ανυπομονεί για την Κυριακή ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανήσυχος ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα