• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανήσυχος ο Rossi!
Από το ρυθμό των Honda στο βρεγμένο
Νέα 15/08/2014 - 21:51

Ο Valentino Rossi ελπίζει να βρει τις απαραίτητες λύσεις για να φτάσει το ρυθμό των Honda στο βρεγμένο, καθώς ο Ιταλός άσος - ο οποίος το πρωί στο στεγνό ήταν 5ος - έχανε ένα δευτερόλεπτο περίπου από τους αντιπάλους του το απόγευμα.

Το γεγονός αυτό μόνο χαρούμενο δεν άφησε τον Ιταλό σούπερ σταρ, με τις αυριανές προβλέψεις να θέλουν τις βροχές να συνεχίζονται πάνω από την πίστα του Brno. Ως εκ τούτου, αν θέλει να πάρει μια καλή θέση στο μεθαυριανό grid, ο Vale πρέπει να βελτιωθεί σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

«Το πρωί οδηγήσαμε με τα σλικ ελαστικά και τις ρυθμίσεις για στεγνό. Το απόγευμα δυστυχώς όμως έβρεξε. Πρέπει να δοκιμάσουμε να βελτιώσουμε το στήσιμό μας. Κατάφερα να κάνω και μερικούς γύρους στο βρεγμένο», σχολίασε.

«Δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα με τα βρόχινα ελαστικά και η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν τόσο άσχημη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Πρέπει να προετοιμάσουμε γρήγορα τη μοτοσυκλέτα μας. Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες του τι να κάνουμε, αν συνεχιστεί η βροχή αύριο».

«Πρέπει να δουλέψω με την ομάδα των μηχανικών μου και να είμαστε έτοιμοι αύριο. Στο βρεγμένο χάνουμε λίγο σε επιτάχυνση. Το πρόβλημα είναι ότι οι αντίπαλοί μου είναι ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγοροι. Δείχνουν πολύ δυνατοί», πρόσθεσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha δουλεύει στα “seamless” κατεβάσματα!

« Προηγούμενο άρθρο

«Έκπληκτος» ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα