• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ2: Πρόλαβε τη βροχή ο Iannone!
Έγραψε τον καλύτερο χρόνο στο στεγνό, 1ος στο βρεγμένο ο Marquez!
Νέα 15/08/2014 - 16:47

Η βροχή έκανε, μερικά λεπτά αφότου ξεκίνησαν οι ΕΔ2, αιφνιδίως την εμφάνισή της πάνω από την πίστα του Brno, με τους μηχανικούς των ομάδων να ετοιμάζουν μέσα σε δέκα περίπου λεπτά τις μοτοσυκλέτες των αναβατών τους με τις βρόχινες ρυθμίσεις.

Ο Andrea Iannone και ο Hector Barbera ήταν οι δυο οδηγοί που πρόλαβαν να γράψουν χρόνο στην αρχή της διαδικασίας, όταν η πίστα είχε ακόμα ένα καλό κράτημα και γι’ αυτό το λόγο φιγουράρουν στις δυο πρώτες θέσεις. Ουσιαστικά πάντως, οι χρόνοι στο βρεγμένο μετράνε από την τρίτη θέση και κάτω.

Σ’ αυτήν ολοκλήρωσε ο Marc Marquez, έχοντας 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Dani Pedrosa. Οι δυο αναβάτες του HRC ήταν και οι μόνοι που έπεσαν κάτω από το 2:08 στο βρεγμένο.

Ο Valentino Rossi έφερε την Μ1 του στην πέμπτη θέση, ενώ ο Cal Crutchlow έδειξε δείγματα του αναμφισβήτητου ταλέντου του και κατάφερε να ανέβει ως την έκτη θέση! Οι συνθήκες της πίστας στα δεύτερα ελεύθερα ήταν μεικτές για τους αναβάτες, καθώς μετά τη βροχή στην αρχή, εμφανίστηκε ο ήλιος λίγο πριν το τέλος.

Ο Jorge Lorenzo ήταν έβδομος, μπροστά από τον Pol Espargaro και τον Bradley Smith, τους δυο αναβάτες της Tech 3 που θα μοιράζονται και του χρόνου το γκαράζ της ομάδας, μετά τα πρόσφατα νέα της ανανέωσης για μια ακόμη σεζόν του Βρετανού. Ο Stefan Bradl έκλεισε τη δεκάδα σήμερα το απόγευμα.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2 ΕΔ2: Ο Kallio ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3 ΕΔ2: Πέρασε μπροστά ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα