• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3 ΕΔ2: Πέρασε μπροστά ο Marquez!
Στο τέλος ανέβηκε και ο Rins, τρίτος ο Masbou!
Νέα 15/08/2014 - 16:19

Το δίδυμο της Estrella Galicia έκανε το 1-2 στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα στην πίστα του Brno, με τον Alex Marquez να πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο στον τελευταίο του γύρο, όντας ο μόνος που έπεσε κάτω από το 2:08.

Ο Alex Rins ανέβασε το ρυθμό του στο τέλος και κατάφερε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση, κρατώντας ένα δέκατο πίσω του τον εντυπωσιακό στην Indianapolis Alexis Masbou. Τρεις Honda λοιπόν στην κορυφή, με τέσσερεις ΚΤΜ να ακολουθούν.

Η καλύτερη μοτοσυκλέτα του Αυστριακού κατασκευαστή ήταν ο Jakub Kornfeil, με τον Bastianini να έπεται. Ο 16χρονος Ιταλός ήταν πρώτος στις ΕΔ1, αλλά ένα σφοδρό highside τον έστειλε στο ιατρικό κέντρο με ενοχλήσεις στο δεξί του αστράγαλο.

Ο μεγάλος κερδισμένος από τους δυο οδηγούς του Rossi ήταν ο Bagnaia, που έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον Romano Fenati να μένει χαμηλά και στα δεύτερα ελεύθερα (17ος). Οι Miller, Vazquez, Hanika και McPhee έκλεισαν τη δεκάδα.

Ο Θανάσης Σίσσης κατάφερε να μειώσει στο ένα δέκατο τη διαφορά του από τον Miguel Oliveira, τον ομόσταυλό του και καλύτερη Mahindra σήμερα το απόγευμα στο Brno. Παράλληλα, ο Σίσσης είχε παρόμοιο χρόνο με τον Romano Fenati, από τον οποίο έχασε μόλις για 5 χιλιοστά.

Επόμενο άρθρο »

Brno ΕΔ2: Πρόλαβε τη βροχή ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

5% να δούμε τον Marquez στην Moto2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα