• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεύτερη σειρά για τον Rossi!
Υψίστης σημασίας η επιλογή πίσω ελαστικού!
Νέα 10/08/2014 - 01:42

Ο Valentino Rossi κατάφερε στο τέλος να εξασφαλίσει μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα κι ενώ απέμεναν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να πέσει η καρώ σημαία!

Ο Ιταλός άσος ανέβηκε στην τέταρτη θέση, για να τον εκτοπίσει μετά από λίγο ο Aleix Espargaro. Παρ' όλα αυτά, ο Vale ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

«Είμαι χαρούμενος, αν και ήταν εφικτό να τα πάμε και λίγο καλύτερα, ειδικά μιας και ήμουν καλά το απόγευμα», τόνισε ο Rossi. «Στα τέταρτα ελεύθερα ήμουν σταθερά γρήγορος και το να ξεκινήσω στους πρώτους πέντε είναι εντάξει για τον αγώνα».

«Είμαι αρκετά χαρούμενος, διότι οδηγώ καλά τη μοτοσυκλέτα. Έχω καλό ρυθμό και βελτιώσαμε αρκετά τις ρυθμίσεις, αλλά η επιλογή του πίσω ελαστικού θα είναι υψίστης σημασίας».

«Η μεσαία και η σκληρή επιλογή είναι παρόμοιες κι έτσι η απόφαση αυτή θα είναι καθοριστική για τον αυριανό αγώνα. Εδώ, με τη νέα άσφαλτο, η πίστα αλλάζει συνεχώς σε κάθε διαδικασία».

«Τώρα το μαλακό (σ.σ. η μεσαία γόμα δλδ) φαίνεται καλό, ενώ χτες ήταν αδύνατον να τη χρησιμοποιήσουμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι οι δυο επιλογές είναι πολύ κοντά η μια στην άλλη».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: «Τρελές» γραμμές ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο στόχος παραμένει ίδιος για τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα