• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ3: Μεγάλες μάχες στο τέλος!
Ο Bradl ελάχιστα μπροστά από τον Rossi, 6ος ο Marquez!
Νέα 09/08/2014 - 19:07

Με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας, εκεί όπου ως είθισται, το μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα τελευταία λεπτά!

Νικητής της μάχης με το χρονόμετρο αναδείχθηκε ο Stefan Bradl, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση έχοντας μάλιστα και ικανοποιητικό ρυθμό στο 1:33. Ακολουθεί ο Valentino Rossi με διαφορά 16 χιλιοστά από τον αντίπαλό του, με τον Ιταλό να είναι ικανοποιημένος με τις λύσεις που δοκιμάζει με την ομάδα του.

Στην τρίτη θέση ο Jorge Lorenzo, ο μόνος αναβάτης - μαζί με τον Marc Marquez - που έκανε περισσότερους από έναν γύρους στο 1:32. Ο Ισπανός της Yamaha έκανε τρεις, ενώ ο αντίπαλός του δυο. Οι δυο τους μάλιστα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έχουν ένα ελαφρό προβάδισμα όσον αφορά στη σταθερότητα, ενώ ο Lorenzo έχασε την ευκαιρία να γράψει έναν καταπληκτικό χρόνο, όταν τον έκοψε ο Mike di Meglio.

Ο Andrea Dovizioso πήρε την τέταρτη θέση και το ρεκόρ της καλύτερης τελικής, έχοντας στη διάθεσή του το νέο μοτέρ που έφερε η Ducati στην Indianapolis. Ο Pol Espargaro έκανε ένα εντυπωσιακό σώσιμο μετά τα μέσα της διαδικασίας και στη συνέχεια κατάφερε να σημειώσει τον πέμπτο χρόνο.

Ο Marquez ήταν για αρκετή ώρα στην πρώτη θέση, αλλά δεν κατάφερε να βελτιωθεί στα τελευταία λεπτά και υποχώρησε στην έκτη, χωρίς όμως να φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα. Θέση στις δέκα προνομιακές θέσεις πήραν και οι Iannone, Smith και Pedrosa, με τον τελευταίο να μένει εφτά δέκατα από την κορυφή.

Στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο, ο Aleix Espargaro πέρασε μέσα στη δεκάδα, πετώντας - για ένα δέκατο - εκτός τον εντυπωσιακό Yonny Hernandez, που θα χρειαστεί να δώσει μάχη για τη μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2, μαζί με τους Bautista (είχε μια πτώση όταν πίεζε για να μπει στη δεκάδα), Redding κι ενδεχομένως τον Crutchlow (αν νοιώθει καλύτερα μετά τη διπλή επέμβαση που έκανε στα χέρια του).

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: 6η pole για Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβερό στυλ έχει ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα