• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Meregalli για τους Rossi-Lorenzo!
Μια αποτίμηση της μέχρι τώρα απόδοσής τους
Νέα 02/08/2014 - 12:12

Τις σκέψεις του για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, μοιράστηκε ο Massimo Meregalli στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αναφερόμενος κυρίως στους δυο αναβάτες της Movistar Yamaha, Valentiino Rossi και Jorge Lorenzo. 

 

Ο Vale έχει καταφέρει να βελτιωθεί αισθητά, σε σχέση με την πρώτη του σεζόν όταν κι επέστρεψε στη σέλα της Μ1, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να έχει ήδη πέντε βάθρα στους εννέα πρώτους αγώνες του 2014.

«Είμαστε χαρούμενοι. Μας λείπει ακόμα η νίκη, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να την πετύχουμε το συντομότερο δυνατό», σχολίασε ο Meregalli.

«Ξεκίνησε πολύ καλά. Ήδη από την Sepang 1 είχε μιλήσει θετικά για τις αλλαγές που έκαναν οι μηχανικοί μας στη μοτοσυκλέτα».

«Προσαρμόστηκε στα νέα ελαστικά και στη νέα μοτοσυκλέτα και ποτέ δεν τα παράτησε. Βελτιώνεται πάντα και πιέζει πάντα και η οδήγηση του είναι πραγματικά απίστευτη! Και αφού υπέγραψε, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει να πιέζει για τα επόμενα δυο χρόνια», πρόσθεσε.

 

Από την άλλη ο Jorge Lorenzo δεν έχει φτάσει σε κανένα σημείο την απόδοση που είχε το 2010 ή το 2012, ή ακόμα και αυτή της περσινής σεζόν, όταν στο δεύτερο μισό είχε κερδίσει τους πέντε από τους εφτά τελευταίους αγώνες!

«Για μένα, οι δυνατότητες του Jorge φάνηκαν στον αγώνα του Mugello. Περιμένουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν να τον δούμε αληθινά δυνατό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να του δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορέσει να κερδίσει», σχολίασε ο Meregalli για τον Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Μεγαλώνει η συνεργασία Red Bull και HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabatti: Μεγάλη βελτίωση στο δεύτερο μισό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA