• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγαλώνει η συνεργασία Red Bull και HRC
Από του χρόνου θα υπάρχει το logo της πρώτης στις RC213V
Νέα 02/08/2014 - 12:24

Μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας με την ομάδα της Repsol Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - ξεκινώντας με τους Nicky Hayden και Dani Pedrosa το 2006 - η Red Bull μεγαλώνει τη συνεργασία της με το HRC. 

Έτσι, από τη νέα αγωνιστική σεζόν, το logo της Red Bull θα υπάρχει - για πρώτη φορά - πάνω στις RC213V των Marc Marquez και Dani Pedrosa.

Παράλληλα, το Red Bull θα γίνει το επίσημο ενεργειακό ποτό της Repsol Honda για τα δυο επόμενα χρόνια, μέχρι το τέλος του 2016.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δυνατότητα που μας δίνεται να αυξήσουμε τη συνεργασία μας με την Red Bull. Πρόκειται για μια παγκόσμια φίρμα, με την οποία έχουμε συνεργαστεί επί εννέα έτη κι έτσι αυτό ήταν το επόμενο λογικό βήμα», δήλωσε ο Shuhei Nakamoto.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτή η νέα συνεργασία θα μεγαλώσει την απήχηση όχι μόνο της Honda, αλλά και του MotoGP, κάνοντας το άθλημα ακόμα πιο γνωστό σε περισσότερο κόσμο, πράγμα που μόνο καλό μπορεί να είναι», πρόσθεσε.

 

Από την αρχική τους συνεργασία και μέχρι σήμερα, το HRC και η Red Bull έχουν πανηγυρίσει 58 νίκες, 172 βάθρα, 63 pole positions, 73 ταχύτερους γύρους, τρεις Παγκόσμιους Τίτλους και τέσσερα Πρωταθλήματα Κατασκευαστών.

 

Επόμενο άρθρο »

Η LCR συμφώνησε με τον Crutchlow για το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Meregalli για τους Rossi-Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA