• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati με έξι μοτοσυκλέτες το 2015;
Η Avintia αλλάζει από Kawasaki σε Ducati!
Νέα 23/07/2014 - 12:21

Η Ducati, όπως όλα δείχνουν, θα έχει έξι μοτοσυκλέτες το 2015 στο MotoGP, με την Avintia να αλλάζει «συμμαχία» και να περνάει από την Kawasaki σε μοτοσυκλέτες των κόκκινων από το Borgo Panigale! 

 Αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο, η Ducati θα έχει τους τρεις εργοστασιακούς της - τον Dovizioso, τον Crutchlow και τον Iannone - τον Yonny Hernandez στην Pramac και δυο μοτοσυκλέτες στην Avintia.

 

Στην Avintia - το πλέον πιθανό - είναι να δοθούν οι τωρινές GP14 με τις οποίες αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα οι τρεις από τους τέσσερεις αναβάτες της Ducati, σε μια συμφωνία που θα μοιάζει με αυτήν του Yonny Hernandez. Όπως δηλαδή ο Κολομβιανός αγωνίζεται με την GP13 φέτος, πάντα στην OPEN κατηγορία, έτσι και του χρόνου οι εργοστασιακοί θα έχουν την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα που σχεδιάζει ο Gigi Dall’Igna και στους υπόλοιπους θα δοθεί η GP14.

«Οι μοτοσυκλέτες που θα δοθούν στην Avintia θα είναι οι τωρινές, μετά από μια νέα αναβάθμιση που θα δεχτούν είτε στην Indianapolis, είτε στο Brno», τόνισε ο Paolo Ciabatti. «Είναι μια καλή ευκαιρία για την Ducati και για την Avintia».

«Όπως βλέπουμε φέτος, ο Hernandez πετυχαίνει καλά πράγματα με τη μοτοσυκλέτα του 2013, έτσι αυτή του 2014 μπορεί ακόμη περισσότερα. Πέρα από τις μοτοσυκλέτες, στο γκαράζ της Avintia θα υπάρχουν και δυο μηχανικοί για τα ηλεκτρονικά, ώστε να επιβλέπουν τη δουλειά πάνω στην Desmosedici».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο De Puniet για την πρόοδο της Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Και τώρα τι με τον Aleix Espargaro;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα