• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Η pole στον Miller!
«Χαμένα» τα τελευταία λεπτά λόγω βροχής!
Νέα 12/07/2014 - 16:33

Χάρη στο 1:26.997, ο Jack Miller επιβεβαιώνει ότι αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για νίκη στον αυριανό αγώνα της μικρής κατηγορίας! Ο Αυστραλός πέτυχε γρήγορα τον καλό του χρόνου, προτού η βροχή - 20 λεπτά περίπου πριν από το τέλος - κάνει την εμφάνισή της κρατώντας ψηλά τους χρόνους.

 

Χαρακτηριστική ήταν η προσπάθεια στο τέλος του Romano Fenati να κάνει το πιέζει τη μοτοσυκλέτα του ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι καλύτερο από την 25η θέση.

 

Στην πρώτη σειρά, πίσω από την KTM του Miller θα βρίσκονται δυο Honda, αυτές του πολύ καλού Masbou και του ανεβασμένου Alex Marquez. Ο τελευταίος δεν τα πήγαινε καλά, αλλά στις κατατακτήριες βελτίωσε την αίσθησή του και αύριο θα παλέψει για την τρίτη του φετινή νίκη απέναντι στον Miller.

 

Ο Alex Rins είναι αρκετά πιο πίσω στην έβδομη θέση, πίσω από τον εξαιρετικό Karel Hanika, τον σταθερό Danny Kent και τον πολύ καλό Binder που εξακολουθεί να είναι η καλύτερη Mahindra.

 

Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Granado, Guevara και ο Enea Bastianini. Πολύ χαμηλά ο Isaac Vinales, μόλις 16ος και μπροστά από τον επίσης μέτριο Miguel Oliveira. Τρία δέκατα πιο πάνω από το χρόνο του Πορτογάλου ήταν ο Θανάσης Σίσσης, που ολοκλήρωσε 22ος.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΚΑΤ: Κάτω από το 1:21 ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna ΕΔ3: Ανέλαβε τα ηνία ο Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα