• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΚΑΤ: Κάτω από το 1:21 ο Marquez!
Νέος απόλυτος χρόνος από τον φοβερό Ισπανό!
Νέα 12/07/2014 - 17:06

Ο Marc Marquez έγινε ο πρώτος αναβάτης που καταφέρνει να σπάσει το όριο του 1:21 στην πίστα του Sachsenring και επάξια πανηγυρίζει για την έβδομη φετινή του pole position, επανερχόμενος στην πρώτη θέση των κατατακτηρίων μετά τους δυο προηγούμενους γύρους.

 

Ο Ισπανός του HRC δεν είχε αντίπαλο και το έδειξε με το 1:20.937, έναν χρόνο που κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει, σε μια πίστα που τα τελευταία χρόνια πάντα παίρνει την pole position και πάντα κερδίζει τον αγώνα της Κυριακής!

 

Σε μια πίστα που ταιριάζει στις Honda, ο μοναδικός που έδειχνε ικανός να τον απειλήσει ήταν η δεύτερη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του HRC, με τον Dani Pedrosa στη σέλα της. Ωστόσο ο Ισπανός δεν τα κατάφερε στο γρήγορο γύρο του, όταν κι έκανε ένα λάθος που του στοίχισε μια πτώση.

 

Οι Γερμανοί ήταν πολύ χαρούμενοι με τη δυνατή παρουσία του Stefan Bradl, ο οποίος για δεύτερη φορά φέτος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης, βελτιώνοντας εντυπωσιακά το χρόνο του! Η πρώτη σειρά ήταν υπόθεση της Honda, ενώ στη δεύτερη κυριάρχησαν οι Yamaha!

 

Εκεί, μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Aleix Espargaro ο οποίος άφησε πίσω του το δίδυμο της Movistar Yamaha, τόσο τον Jorge Lorenzo όσο και τον Valentino Rossi. Ο Andrea Iannone κράτησε την έβδομη θέση, ενώ δίπλα του στην τρίτη σειρά θα πάρουν θέση οι Pol Espargaro και Smith, με τον τελευταίο να πέφτει για τέταρτη φορά σε δυο ημέρες.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Alvaro Bautista. Ο Andrea Dovizioso ακολουθεί, αφού ήταν ο ένας από τους δυο αναβάτες που πήραν την πρόκριση από τις ΚΑΤ1. Η έκπληξη πάντως ήταν ότι ο Dovi δεν πήρε την πρώτη θέση, εκεί που εντυπωσίασε ο Nicky Hayden αφήνοντας εκτός δυάδας τον Crutchlow. Ο τελευταίος έχασε την ευκαιρία για κάτι καλό όταν έπεσε στα τελευταία λεπτά στην 11.

 

Δείτε τους χρόνους των ΚΑΤ1 και τους αντίστοιχους των ΚΑΤ2 στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Παρθενική pole για Aegerter!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: Η pole στον Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα