• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna ΕΔ3: Ανέλαβε τα ηνία ο Davies!
Ελάχιστα πίσω το δίδυμο της Aprilia, εκτός δεκάδας ο Baz!
Νέα 12/07/2014 - 13:43

Ο Chaz Davies ολοκλήρωσε τη χτεσινή ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά που ολοκληρώθηκαν χτες τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).

 

Πάντα κοντά στην κορυφή, ο Βρετανός κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, αποδεικνύοντας ότι η αμερικανική πίστα ταιριάζει στην Ducati του. Ο χρόνος του, το 1:23.293, ήταν αρκετός για να κρατήσει πίσω του, έστω και με μικρή διαφορά, τις δυο Aprilia του Sylvain Guintoli και του Marco Melandri.

 

Ο Sykes δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του νωρίτερα κι έπεσε στην πέμπτη θέση στις ΕΔ3, αλλά είναι τέταρτος στα συνδυασμένα και με διαφορά κάτω από δυο δέκατα από τον πρωτοπόρο. Στην πολύ μικρή πίστα της Laguna Seca, οι εννέα πρώτοι είχαν διαφορές κάτω από εφτά δέκατα! Στους εννέα αυτούς ήταν και ο Alex Lowes, όπως και οι Eugene Laverty, Jonathan Rea, Leon Haslam και Davide Giugliano.

 

Ο Toni Elias είχε μια σφοδρή πτώση, με τις κόκκινες σημαίες να κυματίζουν και τον ίδιο να παραμένει αρκετή ώρα έξω από την πίστα, τουλάχιστον όμως κατάφερε να κρατήσει τη δέκατη θέση. Ως εκ τούτου, ο Loris Baz βρέθηκε εκτός δεκάδας (στα συνδυασμένα αποτελέσματα), μιας και ήταν μόλις ενδέκατος, τέσσερα χιλιοστά μπροστά από την καλύτερη EVO αυτή του Niccolo Canepa.

 

Δείτε τους χρόνους των συνδυασμένων αποτελεσμάτων στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: Η pole στον Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna ΕΔ2: Πρώτος ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα