• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ2: Α.Espargaro πάλι!
Με τον τελευταίο του γύρο νίκησε τους Marquez-Lorenzo!
Νέα 11/07/2014 - 16:55

Ο Aleix Espargaro κατάφερε - με τον τελευταίο του γύρο - να «γράψει» 1:22.041 και να κερδίσει τους Marc Marquez και Jorge Lorenzo, κατορθώνοντας αυτό που δεν μπόρεσαν οι άλλοι συναθλητές του στα τελευταία δέκα λεπτά της διαδικασίας.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez δούλεψε με προσοχή στη μοτοσυκλέτα του και μετά το δυναμικό του ξεκίνημα - τον καλύτερό του χρόνο τον έκανε στην πρώτη του έξοδο - εστίασε περισσότερο στο ρυθμό του, σημειώνοντας αρκετούς γύρους στο μέσο 1:22.

 

Ξεπερνώντας γρήγορα την επίπονη πρωινή του πτώση, ο Marquez είδε τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo να έχει εξίσου πολύ δυνατό ρυθμό, με τον αναβάτη της Movistar Yamaha να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2.

 

Βελτιωμένος ο Stefan Bradl μπροστά στους συμπατριώτες του, με τον Γερμανό της LCR Honda να είναι τέταρτος και η δεύτερη καλύτερη Honda μετά τον Marquez. Επίσης καλή παρουσία είχε και ο Alvaro Bautista, στην πέμπτη θέση και δέκα μόλις χιλιοστά κάτω από τον Bradl.

 

Ο Andrea Iannone συνεχίζει να είναι η καλύτερη Ducati, σημειώνοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο και επικρατώντας για πολύ λίγο των αντιπάλων του που ακολουθούν. Από την έκτη ως την ένατη θέση, η διαφορά είναι μόλις 24 χιλιοστά, στην μικρότερη πίστα του ημερολογίου όπου οι 16 πρώτοι έχουν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Pol Espargaro είναι στην έβδομη θέση, ανάμεσα σε δυο Ducati, με τον Andrea Dovizioso να τον ακολουθεί. Δεν τα κατάφερε καλά ο Pedrosa στα δεύτερα ελεύθερα. Ενώ ξεκίνησε δυνατά και πολύ γρήγορα σημείωσε έναν καλό χρόνο, η πτώση που είχε (με πολλά χιλιόμετρα στην 12) δεν του επέτρεψε να βελτιωθεί.

 

Ο Valentino Rossi ήταν μόλις δέκατος το μεσημέρι, ενώ ήταν και ο μοναδικός οδηγός που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο. Χάρη σ’ αυτόν όμως, στα συνδυασμένα αποτελέσματα - που μετράνε για την απευθείας πρόκριση των δέκα πρώτων στις ΚΑΤ2 - ο Vale έχει την έκτη θέση.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2 ΕΔ2: Στην κορυφή ο Kallio!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3 ΕΔ2: Συνεχίζει απτόητος ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα