• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3 ΕΔ2: Συνεχίζει απτόητος ο Miller!
Οχτώ και εννέα δέκατα αντίστοιχα, μπροστά από Marquez-Fenati!
Νέα 11/07/2014 - 16:19

Ο Jack Miller συνέχισε στο ίδιο μοτίβο στο Sachsenring, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της μικρής κατηγορίας και στα δεύτερα ελεύθερα, θέλοντας γρήγορα να αφήσει πίσω του την πτώση και την εγκατάλειψη του προηγούμενου γύρου στο Assen.

 

Από πίσω του ήταν και πάλι μια Honda, αυτή τη φορά όμως του εκπληκτικού Alexis Masbou! O Danny Kent πλασαρίστηκε στην τριάδα, μετά τη σημαντική βελτίωση που πέτυχε το μεσημέρι.

 

Ο δεύτερος το πρωί Efren Vazquez, υποχώρησε στην τέταρτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Niccolo Antonelli που ήταν και ο τελευταίος που κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:28.

 

Ο Marquez έδειξε σημάδια ανάκαμψης και ανέβηκε στην έβδομη θέση, αλλά η διαφορά του από την κορυφή είναι αρκετά μεγάλη, στα οχτώ δέκατα. Αντίθετα ο Rins προβληματίζεται στη μικρή πίστα του Sachsenring και ήταν 12ος το μεσημέρι.

 

Στις Mahindra, που είχαν καλή παρουσία το πρωί, την καλύτερη θέση πήρε ο Miguel Oliveira, 18 χιλιοστά μπροστά από τον εκπληκτικό στις ΕΔ1 Brad Binder, ο οποίος δεν κατάφερε να βελτιωθεί στη συνέχεια ενώ είχε και μια δύσκολη στιγμή, όταν παραλίγο να πέσει.

 

Προβληματισμός και στο γκαράζ της VR46, με τον RomanoFenati να βλέπει τον Miller να του «ρίχνει» εννέα δέκατα, μια διαφορά που σαφώς δεν αφήνει ικανοποιημένο τον ταλαντούχο Ιταλό. O Σίσσης ήταν ακόμα ένας οδηγός που δεν κατάφερε να βελτιωθεί κι έμεινε στην 23η θέση, 1,6δ πίσω από την κορυφή.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ2: Α.Espargaro πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτό: Η πτώση του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα