• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2 ΕΔ2: Στην κορυφή ο Kallio!
Οι δυο της Marc VDS ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους
Νέα 11/07/2014 - 17:15

Αποκαταστάθηκε η τάξη στα δεύτερα ελεύθερα της Moto2 σήμερα το μεσημέρι, με το δίδυμο της Marc VDS - που είναι αναμφίβολα οι πιο δυνατοί αναβάτες μέχρι σήμερα στην κατηγορία - να κάνουν το 1-2.

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Mika Kallio όντας για 74 χιλιοστά καλύτερος του Tito Rabat. Από εκεί και κάτω οι διαφορές των υπόλοιπων από την κορυφή ήταν πάνω από 0.250δ με τον Aegerter να είναι τρίτος και τον Corsi - που είχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί - να είναι τέταρτος.

 

Οι δυο προαναφερθέντες αναβάτες, όπως και αρκετοί άλλοι συναθλητές τους, δεν κατάφεραν να βελτιωθούν το μεσημέρι, στις πιο υψηλές θερμοκρασίες της πίστας.

 

Σημαντική βελτίωση για Cortese και Luthi, οι οποίοι πλασαρίστηκαν στην εξάδα, με τον Julian Simon να είναι έβδομος αν και τη θέση αυτή κρατά στα συνδυασμένα αποτελέσματα ο Jordi Torres (15ος στις ΕΔ2).

 

Συνεχίζεται η κάτω του μετρίου παρουσία των αναβατών του Pons στο Sachsenring. Ο Luis Salom διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις, βελτιώνοντας το χρόνο του και ανεβαίνοντας ως την δέκατη θέση (11ος στα συνδυασμένα), ενώ ο Maverick Vinales ήταν 19ος στα δεύτερα ελεύθερα και 23ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πονάει πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ2: Α.Espargaro πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα