• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχει επιλογή να φύγει ο P.Espargaro!
Αν παραμείνει τελικά στην Yamaha ο Lorenzo!
Νέα 10/07/2014 - 12:25

Ο Pol Espargaro έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με άλλη ομάδα, αν τελικά δεν μπορέσει να κάνει το άλμα στην εργοστασιακή Yamaha.

 

Ο Valentino Rossi έχει ήδη υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δυο χρόνια, ενώ αν και η περίπτωση του Jorge Lorenzo παρουσιάζει περισσότερες επιπλοκές, εν τούτοις το πιο πιθανό είναι να παραμείνει και ο Ισπανός στο γκαράζ των μπλε.

 

Από την πλευρά του, ο Pol Espargaro έχει απευθείας συμβόλαιο με την Yamaha και φέτος τοποθετήθηκε στην Tech 3, με στόχο την επόμενη χρονιά να κάνει το βήμα στην εργοστασιακή ομάδα.

 

Όμως τόσο ο καταπληκτικός Vale, όσο και το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του εργοστασίου επιθυμούν να κρατήσουν τον Jorge Lorenzo, σημαίνει ότι ο Polyccio θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά προτού ανέβει στην εργοστασιακή M1.

 

«Αν οι θέσεις στην εργοστασιακή ομάδα καλυφθούν, τότε έχω τη δυνατότητα να μιλήσω με άλλες ομάδες και να φύγω. Έχουμε προσφορές, αλλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, αν και προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω εδώ. Μ’ αρέσει η Tech 3, η μοτοσυκλέτα και είμαι ανταγωνιστικός».

 

«Η Tech 3 είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο Πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν πολλές σαν κι αυτή. Πρέπει να κινηθούμε έξυπνα και όχι ανόητα. Αν οι δυο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες δεν είναι διαθέσιμες, πρέπει να σκεφτώ ότι είμαι ακόμα σε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα».

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Honda, Ducati, Aprilia...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Οδυνηρές μνήμες στο Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα