• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Οδυνηρές μνήμες στο Sachsenring!
«Παρά ταύτα, ανυπομονώ να αγωνιστώ και να αντιστρέψω την κατάσταση»
Νέα 10/07/2014 - 11:23

Ο Jorge Lorenzo είναι ο μοναδικός από τους fantastic 4 που δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του, έχοντας παραδεχτεί στο Assen ότι το κυριότερο εμπόδιο είναι το οικονομικό.

 

Δυστυχώς για τον Lorenzo - ο οποίος πέρυσι έχασε τον Τίτλο για μόλις τέσσερεις βαθμούς από τον Marquez και ήταν 93 βαθμούς μπροστά από τον Valentino Rossi - διανύει τη χειρότερή του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μετά την 13η θέση του στο Assen, όπου παραδέχτηκε ότι οι μνήμες της περσινής του πτώσης τον φόβισαν και δεν ήταν αρκετά γενναίος ώστε να πιέσει στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας.

 

Το Sachsenring κρύβει και αυτό οδυνηρές αναμνήσεις για τον Lorenzo, ο οποίος πέρυσι έχασε τον αγώνα μετά από ένα σφοδρό highside που είχε στα δεύτερα ελεύθερα, όταν και προσγειώθηκε με δύναμη στην ήδη τραυματισμένη του αριστερή κλείδα! Ο Ισπανός τέθηκε νοκ άουτ και μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο.

 

«Μετά από ένα απογοητευτικό αγώνα στο Assen, όπου και περιμέναμε περισσότερα, πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο γύρο», σχολίασε. «Το Sachsenring δεν αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου πίστες, ειδικά μετά την περσινή μου πτώση...».

 

«Παρά το ότι φέτος δεν είμαι τόσο τυχερός από πολλές απόψεις, ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί και να προσπαθήσω να αντιστρέψω την κατάσταση. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και νοιώθω την υποστήριξη όλης της ομάδας μου. Είμαι - ως συνήθως - αισιόδοξος και δεν θα τα παρατήσω ποτέ».

 

Επόμενο άρθρο »

Έχει επιλογή να φύγει ο P.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Rossi στο Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα