• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Honda, Ducati, Aprilia...
...ή επιστροφή στην Moto2;
Νέα 10/07/2014 - 13:20

Ο Stefan Bradl θα ξεκινήσει τον εντός έδρας του αγώνα με έντονα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του! Η θέση του στην LCR Honda μόνο σίγουρη δεν είναι, παρά το γεγονός ότι έχει την υποστήριξη του Luccio Cecchinello.

 

Ωστόσο η όγδοη θέση που έχει στο Πρωτάθλημα και οι μόλις τρεις φορές που έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην πεντάδα φέτος, δεν συγκινούν ιδιαίτερα το HRC. Πάντως ο Γερμανός, που περίπου τέτοια εποχή πέρυσι εξασφάλιζε την παρθενική του pole και το πρώτο του βάθρο στην Laguna Seca, έχει αρκετές επιλογές για το μέλλον του.

 

Πρόσφατα, ο Paolo Campinoti της Pramac Ducati επιβεβαίωσε ότι αν τελικά ο Crutchlow αποχωρήσει από την εργοστασιακή ομάδα, τότε τη θέση του θα πάρει ο Andrea Iannone και αυτομάτως ο Stefan Bradl θα είναι ένας από «...τους καλούς αναβάτες» υποψήφιους για τη θέση του Ιταλού στην Pramac.

 

Από την άλλη κυκλοφορούν φήμες από την Γερμανία ότι υπάρχει ένα (μικρό) ενδεχόμενο η Aprilia να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα ως εργοστάσιο το 2015 και όχι το 2016, με τον Bradl να αποτελεί μια καλή περίπτωση. Ωστόσο ο Romano Albesiano αμφιβάλλει αν θα καταφέρουν να πείσουν τον Γερμανό για του χρόνου, δεδομένου ότι η ART δεν είναι ανταγωνιστική.

 

Η μεγαλύτερη έκπληξη για το μέλλον του Bradl, βγήκε από τα χείλη του ίδιου του Γερμανού! «Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην Honda και την LCR. Αν όμως δεν καταφέρω να βρω ένα κορυφαίο σύνολο στο MotoGP, θα σκεφτώ την επιλογή να επιστρέψω στην Moto2 για ένα χρόνο».

 

«Ο Kallio επέστρεψε από το MotoGP και κερδίζει. Ο Toni Elias κέρδισε τον Τίτλο στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία, αφότου επέστρεψε από το MotoGP», πρόσθεσε ο Bradl.

 

Πάντως ο Stefan Bradl είναι ο μοναδικός Γερμανός οδηγός του grid και θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την Dorna να τον δεν να επιστρέφει στη μεσαία κατηγορία. Εκτός κι αν κάνουν το άλμα στη μεγάλη κατηγορία οι συμπατριώτες του, όπως ο Jonas Folger, ο Sandro Cortese και ο Marcel Schrotter.

 

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία των GP επί γερμανικού εδάφους!

« Προηγούμενο άρθρο

Έχει επιλογή να φύγει ο P.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα