• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Rossi στο Sachsenring
«Έλεγα ότι ήμασταν κοντά και τελικά υπογράψαμε!»
Νέα 10/07/2014 - 10:16

Έχοντας εξασφαλίσει τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του, ο Valentino Rossi μπορεί πλέον να εστιάσει απρόσκοπτα στο επόμενο GP της Γερμανίας, με στόχο να γίνει αυτός ο πρώτος που θα σπάσει το αήττητο σερί του εκπληκτικού Marc Marquez.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πάω στο Sachsenring έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό μου με την Yamaha για ακόμα δυο χρόνια», τόνισε ο Ιταλός σούπερ σταρ. «Έλεγα συνεχώς στους τελευταίους γύρους ότι ήμασταν κοντά σε συμφωνία κι επιτέλους υπογράψαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος».

 

Μετά την πέμπτη θέση που πήρε στο αγώνα του Assen - με ό,τι έγινε εκεί με τα ελαστικά κτλ - ο Rossi ισοβαθμεί στο βαθμολογικό πίνακα με τον Dani Pedrosa, καθώς το Πρωτάθλημα έφτασε στα μισά του.

 

«Στο Assen κάναμε καλό αγώνα, αλλά στο Sachsenring θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Μ’ αρέσει η πίστα, είναι πολύ δύσκολη, πολύ ιδιαίτερη και πολύ μικρή! Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα, ειδικά με την Yamaha».

 

«Είναι κάπως περίεργο και διαφορετικό, αλλά πάντα είναι ωραίο να οδηγείς MotoGP σ’ αυτή την πίστα. Στην Γερμανία μπορεί να έχουμε και θέμα με τον καιρό. Πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί. Ελπίζουμε σε καλό καιρό, ώστε να πάρουμε κι ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

 

O Vale, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση πέρυσι στο Sachsenring, θα θυμάται μια από τις μεγαλύτερές του νίκες στην καριέρα του, όταν το 2006 στο GP της Γερμανίας κατάφερε από την ενδέκατη θέση του grid να επικρατήσει τριών Honda στην καρώ σημαία!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Οδυνηρές μνήμες στο Sachsenring!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβάται την υποστροφή ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα