• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φοβάται την υποστροφή ο Crutchlow!
Λόγω της δομής και των στροφών θα έχουμε πρόβλημα
Νέα 09/07/2014 - 15:44

Ο περσινός γύρος στο Sachsenring δύσκολα θα ξεχαστεί από τον Cal Crutchlow, ο οποίος πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία, τερματίζοντας δεύτερος στον αγώνα και 1,5δ πίσω από τον νικητή Marc Marquez.

 

Αυτό όμως το κατόρθωσε με τη μοτοσυκλέτα της Tech 3. Αντίθετα, το καλύτερό του αποτέλεσμα πάνω στην Desmosedici, είναι η έκτη θέση του στο Κατάρ, στον ένα από τους μόλις τρεις αγώνες που έχει καταφέρει να τερματίσει φέτος!

 

«Δεν έχω οδηγήσει ποτέ στο Sachsenring με την Ducati, αλλά μ’ αρέσει η πίστα και πέρυσι τα είχαμε πάει καλά. Ήμουν δεύτερος στις κατατακτήριες και δεύτερος στον αγώνα, που είναι ένα από τα καλύτερά μου αποτελέσματα», δήλωσε ο Βρετανός.

 

«Δυστυχώς όμως, λόγω της δομής και των στροφών, πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα με την υποστροφή... θα δούμε όμως τι θα γίνει και θα προσπαθήσω όπως πάντα να είμαι ανταγωνιστικός».

 

Ο Cal Crutchlow θα πρέπει σύντομα να αποφασίσει για το μέλλον του και ακούγεται ότι η προθεσμία που έχει είναι μέχρι το τέλος του μήνα! Τέλος, στο Assen ο Dovizioso μίλησε για τον ομόσταυλό του και για τη δύσκολη σεζόν που διανύει.

 

«Ήξερα ότι ο Cal δεν θα ήταν αντίστοιχα γρήγορος με αυτή τη μοτοσυκλέτα, μόνο και μόνο λόγω του ορίου της Desmosedici. Βέβαια δεν έχει και άλλες εμπειρίες, πέρα από την Yamaha. Σίγουρα όμως είναι γρήγορος αναβάτης και γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητές του».

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Rossi στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Θα επανορθώσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα