• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Θα επανορθώσω!
Για την περσινή χρονιά στο Sachsenring!
Νέα 09/07/2014 - 14:16

Ο Dani Pedrosa δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στον περσινό γύρο του Sachsenring, εξαιτίας ενός τραυματισμού του στην κλείδα στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου.

 

Μια πτώση, που σε συνδυασμό με το περιστατικό στην Aragon, του κόστισαν πολύ στη μάχη που έδινε πέρυσι για να κατακτήσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο.

 

Ο Dani, που έχει τέσσερεις συνολικά νίκες στο Sachsenring, δήλωσε: «Ήταν επικίνδυνο το Σ/Κ στο Assen και σε τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να χάσεις βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Είμαι όμως χαρούμενος με το βάθρο».

 

«Τώρα πάμε στην Γερμανία, όπου πέρυσι είχα ένα απογοητευτικό Σ/Κ μιας και δεν κατάφερα να αγωνιστώ μετά την πτώση μου το Σάββατο. Πάντα το διασκεδάζω εκεί, όπου παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις το κατάλληλο set-up στη μοτοσυκλέτα σου».

 

«Ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι περνάς πολύ χρόνο στα αριστερά, ενώ η πιο γρήγορη στροφή είναι δεξιά! Έτσι, και η απόδοση των ελαστικών θα παίξει το ρόλο της. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί για να επανορθώσω για την περσινή χαμένη χρονιά!»

 

Μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι ο Ισπανός άσος ανανέωσε για ακόμα δυο χρόνια με την ομάδα της Repsol Honda (βλ. περισσότερα εδώ).

 

Επόμενο άρθρο »

Φοβάται την υποστροφή ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

MiniGP στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα