• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Dani πολύ δυνατός στο Sachsenring!
Ο ομόσταυλός του η νούμερο 1 απειλή να σπάσει το σερί του!
Νέα 09/07/2014 - 10:11

Ο Marc Marquez υπογραμμίζει ότι στο επερχόμενο GP του Sachsenring, ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τον ίδιο και για το αήττητο σερί του από την αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Ο Marquez είχε επικρατήσει πέρυσι στην Γερμανία - όταν οι Pedrosa και Lorenzo είχαν τεθεί εκτός μάχης λόγω τραυματισμών - και θέλει με τη συμπλήρωση του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος, να κάνει το 9 στα 9!

 

«Στο Assen περάσαμε ένα δύσκολο και περίπλοκο Σ/Κ, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος που κέρδισα τον αγώνα υπό τέτοιες συνθήκες», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

 

«Τώρα πάμε στο Sachsenring που είναι μια ωραία πίστα, αλλά και αρκετά ιδιαίτερη μιας και είναι τόσο μικρή! Πέρυσι έκανα καλό αγώνα, αλλά πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ούτε ο Dani, ούτε ο Jorge είχαν αγωνιστεί».

 

«Έτσι, φέτος ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί τους ειδικά μιας και ο Dani είναι τόσο δυνατός σ’ αυτή την πίστα! Απ’ ότι φαίνεται η πίστα του Sachsenring ευνοεί τις Honda και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτό το πλεονέκτημα».

 

Επόμενο άρθρο »

Μεταγραφικός «πυρετός»: Μέρος 2ο

« Προηγούμενο άρθρο

Μεταγραφικός «πυρετός»: Μέρος 1ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα