• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giugliano: Ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ!
Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Portimao!
Νέα 07/07/2014 - 16:33

Ο Davide Giugliano ισοφάρισε στο Portimao το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο δεύτερο σκέλος που ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα.

 

Ο Ιταλός που μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλές εμφανίσεις στα ελεύθερα και ειδικά στις κατατακτήριες φέτος, αντιμετώπιζε δυσκολίες στην Πορτογαλία και πήρε την ένατη θέση στην Superpole και την έβδομη στον πρώτο αγώνα.

 

Ωστόσο η βροχή στο δεύτερο αναπτέρωσε τις ελπίδες του Giugliano και των ανθρώπων της Ducati γενικότερα και ο Ιταλός δεν τους απογοήτευσε, παίρνοντας την καλύτερή του θέση με την κόκκινη μοτοσυκλέτα!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά τον πρώτο αγώνα ήμουν βέβαιος ότι θα έκανα καλύτερη εμφάνιση στη συνέχεια, ακόμα και στο στεγνό. Μετά από μερικά προβλήματα στο ζέσταμα, στον πρώτο αγώνα δουλέψαμε σε ό,τι χρειαζόμασταν για τον δεύτερο αγώνα και παρά το ότι αυτός έγινε στο βρεγμένο, όλα πήγαν καλά».

 

«Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός σ’ αυτές τις συνθήκες κι έτσι ξεκίνησα προσεχτικά με την ορατότητα μάλιστα να μην είναι καλή. Στη συνέχεια βρήκα ρυθμό και πέρασα μερικούς αντιπάλους μου. Στο τέλος ηρέμησα λίγο, καθώς δεν ήθελα να ρισκάρω ένα λάθος», σχολίασε ο Giugliano, ο οποίος πήρε το μοναδικό του άλλο βάθρο στο επίσης βρεγμένο Assen.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι για πρώτη φορά, μετά το 2012 στο Portimao, έχουμε δυο αναβάτες της Ducati στο ίδιο βάθρο!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Aprilia Racing καινοτομεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Λυπάμαι πολύ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα