• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia Racing καινοτομεί!
Γράψτε το κείμενό σας στα φέρινγκ της RSV4!
Νέα 08/07/2014 - 10:01

Μια καινοτόμος ιδέα ξεκίνησε να εφαρμόζεται από το Αγωνιστικό Τμήμα της Aprilia. Με την αρωγή της Bearacer.com, η Aprilia προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις των αγώνων, να «συνοδεύσουν» τις μοτοσυκλέτες των Melandri και Guintoli με το δικό τους μήνυμα!

 

Το εγχείρημα ξεκίνησε με επιτυχία από τον πρόσφατο αγώνα του Portimao, όπου στα φέρινγκ των μοτοσυκλετών του διδύμου της ομάδας, τυπώθηκαν τα καλύτερα μηνύματα και οι φωτογραφίες αυτών που τα έγραψαν!

 

Μπορείτε κι εσείς να μπείτε στην Bearacer.comκαι να γράψετε τι σημαίνει για εσάς να αγωνίζεται κανείς σε αυτό το υψηλό επίπεδο (be a racer!) και οι Marco Melandri και Sylvain Guintoli θα επιλέγουν τα καλύτερα κείμενα τα οποία και θα τυπώνονται στις μοτοσυκλέτες τους μαζί με μια φωτό του δημιουργού τους!

 

Πρόκειται αναμφίβολα για μια νέα πρακτική, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενθουσιώδεις οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δυο τροχούς, να έρθουν ακόμα πιο κοντά στους αγώνες και φυσικά στους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Μπορεί ο Marquez το 9 στα 9;

« Προηγούμενο άρθρο

Giugliano: Ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα