• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Λυπάμαι πολύ!
Μίλησε για τη σύγκρουση με τον ομόσταυλό του
Νέα 07/07/2014 - 16:07

Ο Sylvain Guintoli ζήτησε συγγνώμη από τον Marco Melandri, μετά τη σύγκρουση που προκάλεσε με τον ομόσταυλό του, όταν μάλιστα οι δυο τους πάλευαν για την πρώτη θέση στο δεύτερο αγώνα στο Portimao.

 

Μετά την πτώση τους, ο Melandri τέθηκε νοκ άουτ, ενώ ο Guintoli κατάφερε να επανέλθει και να κάνει δυνατό αγώνα, επικρατώντας του Sykes στη μάχη τους για την έβδομη θέση.

 

«Στον πρώτο αγώνα προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τις πρώτες σταγόνες βροχής. Ένοιωθα καλά και είχα καλό ρυθμό. Αλλά όταν οι συνθήκες έγιναν και πάλι φυσιολογικές, η διαφορά με τον Sykes μεγάλωσε και συμβιβάστηκα με τη δεύτερη θέση», σχολίασε για τον πρώτο αγώνα ο Guintoli.

 

«Στο δεύτερο αγώνα, τόσο εγώ όσο και ο Marco ήμασταν εμφανώς πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους μας. Δυστυχώς όμως στην πέμπτη στροφή ο Rea φρέναρε πολύ νωρίς κι εγώ προσπάθησα να περάσω από την εσωτερική».

 

«Ο Marco ήταν στην εξωτερική κι εγώ χάνοντας τον έλεγχο σ’ ένα σαμαράκι σ’ εκείνο το σημείο, μας πήρα και τους δυο κάτω. Λυπάμαι πολύ... είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στα χέρια μας. Ήταν αγωνιστικό συμβάν και δυστυχώς σ’ αυτές τις συνθήκες είναι εύκολο να γίνει το λάθος».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Team Manager της ομάδας, Romano Albesiano - ο οποίος σπάνια κάνει δηλώσεις μετά από αγώνες - έσπευσε να δηλώσει ότι είναι υπερήφανος για τις προσπάθειες των αναβατών του, προφανώς για να μην υπάρξει συνέχεια στο περιστατικό. Τριγμούς στις σχέσεις δυο ομοσταύλων, είδαμε νωρίτερα στο γύρο της Μαλαισίας, ανάμεσα στο δίδυμο της Kawasaki
.

 

Επόμενο άρθρο »

Giugliano: Ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Τραγουδούσα βάζοντας τη φόρμα μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα