• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Δεν μπορείς να πεις πολλά για την Suzuki
Στα τεστ, είναι δύσκολο να είσαι γρήγορος στον ένα γύρο
Νέα 02/07/2014 - 10:21

Ο Aleix Espargaro - όπως και ο Andrea Dovizioso παλιότερα - τονίζει ότι είναι δύσκολο να μιλήσει για τη δυναμική της Suzuki, η οποία επιστρέφει στο Πρωτάθλημα το 2015.

 

Ο Ισπανός, που ολοκλήρωσε το GP του Assen στην πολύ καλή τέταρτη θέση, αφού ξεκίνησε από την pole position για πρώτη φορά στην καριέρα του, είναι ένα από τα ονόματα που αναμένουμε να καλύψει τη μια από τις δυο θέσεις στην Suzuki.

 

Ο Aleix θέλει να ανέβει σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου και η Suzuki μπορεί να του προσφέρει αυτή την ευκαιρία. Ωστόσο, το ιδανικό σενάριο γι’ αυτόν, θα ήταν να διαθέσει η Yamaha μια εργοστασιακή M1 στην τωρινή του ομάδα.

 

Μάλιστα, στο πρόσφατο τεστ της Καταλονίας, ο Aleix «κυνήγησε» τον Randy de Puniet και προσπάθησε να καταλάβει τη δυναμικη της μοτοσυκλέτας του. «Η μοτοσυκλέτα τους δείχνει καλή. Δεν είναι πολύ γρήγορη στην ευθεία, αλλά είναι δύσκολο να πούμε αν είναι ανταγωνιστική», σχολίασε ο Ισπανός.

 

«Ο Randy δεν αγωνίζεται και είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το επίπεδό του. Και φυσικά όταν δεν αγωνίζεσαι, απλά κάνεις δοκιμές, είναι δύσκολο να είσαι γρήγορος για ένα γύρο. Είμαι χαρούμενος στην Forward, αλλά πιστεύω ότι όλοι στο paddock θα ήθελαν εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι και θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi και Yamaha μαζί μέχρι το 2016!

« Προηγούμενο άρθρο

Επεκτείνεται η LCR Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα