• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επεκτείνεται η LCR Honda;
Το σκέφτεται σοβαρά ο Cecchinello
Νέα 02/07/2014 - 10:16

Η LCR Honda σκέφτεται και πάλι το ενδεχόμενο να κατέβει το 2015 με δυο αναβάτες στο δυναμικό της. Η ομάδα του Lucio Cecchinello είναι με έναν αναβάτη από το 2006 και τον Casey Stoner, όταν πρωτοέκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη κατηγορία.

 

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή θα παίξει η οικονομική ενίσχυση της ομάδας από το νέο χορηγό (CWM) που πρωτοεμφανίστηκε στη μοτοσυκλέτα του Stefan Bradl στον προηγούμενο γύρο του Assen. Με τα επιπλέον χρήματα, ο Cecchinello εξετάζει την πιθανότητα να αγοράσει μια OPEN Honda, δίπλα στην εργοστασιακή που έχει.

 

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το HRC φημολογείται ότι θα αναβαθμίσει τις RCV1000R με τον κινητήρα της εργοστασιακής μοτοσυκλέτας. Οι πελατειακές Honda του 2015 θα έχουν πνευματικές βαλβίδες, αλλά όχι το seamless κιβώτιο της εταιρείας.

 

«Πάντα ήθελα μια ομάδα δυο οδηγών, διότι πιστεύω ότι μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους αναβάτες. Δεν θέλω αναβάτη που θα φέρει χορηγούς, ή κάποιον που θα είναι εδώ για άλλους λόγους».

 

«Δεν έχουμε επιχειρήσει κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν και θέλω να δίνω ευκαιρίες σε νεαρούς οδηγούς. Το όνειρό μου είναι να έχω μια ομάδα με δυο αναβάτες του χρόνου και μιλάμε με πιθανούς χορηγούς γι’ αυτό», σχολίασε ο Cecchinello.

 

Πάντως το όλο θέμα θα «παιχτεί» στην απόφαση του HRC να δώσει ακόμα μια OPEN μοτοσυκλέτα του στο grid του 2015 και στην LCR Honda. Αυτό είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι στο παρελθόν έχουν δηλώσει ότι δεν θα διαθέσουν πάνω από τέσσερεις μοτοσυκλέτες.

 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Δεν μπορείς να πεις πολλά για την Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα