• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi και Yamaha μαζί μέχρι το 2016!
Σήμερα το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Valentino Rossi!
Νέα 02/07/2014 - 16:42

Το γεγονός της ανανέωσης του συμβολαίου του Valentino Rossi με την Movistar Yamaha επισημοποιήθηκε οριστικά σήμερα. Ο Vale υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια με την εργοστασιακή ομάδα και θα είναι στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2016.

 

Στους πρόσφατους αγώνες, ο Valentino Rossi επαναλάμβανε ότι η συμφωνία με την ομάδα ήταν πολύ κοντά, ωστόσο μερικές λεπτομέρειες έμεναν να επιλυθούν για να ανακοινωθεί και επίσημα. Όλα αυτά ξεκαθαρίστηκαν ανάμεσα στην Βαρκελώνη και στο Assen, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να υπογράφει το καινούργιο του συμβόλαιο στην Ολλανδία.

 

Ένα συμβόλαιο απόρροια και της εξαιρετικής του φετινής παρουσίας, κάνοντας τους ίδιους τους ανθρώπους της Yamaha να μιλούν με θαυμασμό για τα επιτεύγματάα του. Ο Rossi έχει ήδη πάρει ισοφαρίσει τον αριθμό των βάθρων που είχε συνολικά πέρυσι - πέντε - αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη.

 

Ο Ιταλός θρύλος του MotoGP δούλεψε πάρα πολύ στο στυλ του, στη χειμερινή διακοπή, ενώ και η θεαματική του βελτίωση στα φρένα αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα των φετινών του εμφανίσεων. Επιπρόσθετα, το στοίχημα της αλλαγής του αρχιμηχανικού του, φέρνοντας τον Silvano Galbusera στη θέση του Jeremy Burgess, είχε ως μεγάλο κερδισμένο τον Vale.

 

Ο Rossi είναι ο δεύτερος αναβάτης - από τους fantastic 4 - που ανανεώνει με την ομάδα του για τα επόμενα δυο χρόνια και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στους εναπομείναντες δυο αναβάτες των Repsol Honda και Movistar Yamaha.

 

Μετά τις εξαιρετικές του τελευταίες εμφανίσεις, ο Dani Pedrosa είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει και αυτός με το HRC, με τα ευχάριστα νέα για τον Ισπανό να ανακοινώνονται πιθανότατα στο Sachsenring, ή λίγες ημέρες μετά από το GP της Γερμανίας.

 

Οι διαπραγματεύσεις με τον Jorge Lorenzo και την Yamaha συνεχίζονται, αλλά κι εδώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο αναβάτης - που συνεχώς δηλώνει την επιθυμία του να παραμείνει στους μπλε - θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Επόμενο άρθρο »

O Valentino θέλει κάτι να σας πει!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Δεν μπορείς να πεις πολλά για την Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα