• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3 ΕΔ3: Ο Miller κάνει τη διαφορά!
Εκπλήξεις στις επόμενες θέσεις!
Νέα 27/06/2014 - 12:11

Ό,τι δεν κατάφερε χτες στα δεύτερα ελεύθερα, όταν ο Bastianini του άρπαξε την πρωτιά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, το κατάφερε σήμερα το πρωί ο Jack Miller γράφοντας 1:42.482!

 

Στις πίσω από αυτόν θέσεις είχαμε εκπλήξεις, με τον Niccolo Antonelli να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση, ενώ πολύ δυνατός ήταν και ο Niklas Ajo, ο οποίος έμεινε 28 χιλιοστά πίσω από τον Ιταλό αντίπαλό του!

 

Σταθερή αξία ο Efren Vazquez για τη Honda, ήταν ο καλύτερος αναβάτης της σήμερα το πρωί στην 4η θέση, με έναν πολύ καλό Danny Kent να καταφέρνει να μπαίνει στην πεντάδα και να είναι τέσσερα δέκατα πίσω από τον πρώτο!

 

Ο Alex Marquez ακολουθεί λίγο πιο πίσω, μπροστά από τον Guevara ο οποίος κατάφερε να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε χτες και να ανέβει σήμερα στην έβδομη θέση.

 

Επίσης πολύ καλός ο Karel Hanika, πλασαρίστηκε μέσα στη δεκάδα κάνοντας τον όγδοο καλύτερο χρόνο σήμερα και αφήνοντας πίσω του πιο έμπειρους αναβάτες στην κατηγορία, όπως ο Isaac Vinales, ο Jakub Kornfeil  και ο Alex Rins.

 

Ο Θανάσης Σίσσης μείωσε κι άλλο τη διαφορά του από τον πρώτο, στα 1,2δ κάνοντας τον 18ο χρόνο και μένοντας μπροστά από τους Bagnaia και Fenati που κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα με την 20η και 27η θέση αντίστοιχα.

 

Ο φανταστικός χτες Bastianini - στις πολύ καλές συνθήκες πίστας το μεσημέρι - έμεινε στην 14η θέση σήμερα το πρωί, ωστόσο το 1:42.366 που έκανε χτες δεν κατάφερε κανείς το ξεπεράσει στις ΕΔ3.

 

Δείτε στο αρχείο μας τα αποτελέσματα!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ3: Βρέχει στην Ολλανδία

« Προηγούμενο άρθρο

Στον καιρό στρέφει την προσοχή του ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα