• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ3: Βρέχει στην Ολλανδία
Χωρίς αλλαγές οι δέκα πρώτοι που περνούν στις ΚΑΤ2
Νέα 27/06/2014 - 12:34

Το χασμουρητό του Marc Marquez μπορεί να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο την έλλειψη δράσης στα σημερινά τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά, καθώς η βροχή έκανε την εμφάνισή της πάνω από το Assen.

 

Ο καιρός ήταν ένας παράγοντας που φοβόντουσαν αρκετοί κι όμως χτες, αν και η πρόβλεψη έλεγε για βροχές, ένας ωραίος καλοκαιρινός ήλιος έλουσε την ολλανδική πίστα! Εν τω μεταξύ, σε γύρω πόλεις η βροχή και οι καταιγίδες είχαν την τιμητική τους!

 

Πάντως σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και μερικά λεπτά μετά το τέλος των ΕΔ3 της Moto3, άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες βροχής να πέφτουν και οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας επέστρεψαν στα γκαράζ τους, για να βγαίνουν σταδιακά στο βρεγμένο να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες, σε περίπτωση που ο καιρός το Σάββατο είναι ανάλογος.

 

Ήταν δύσκολο λοιπόν να αλλάξουν οι πρώτοι δέκα, δικαιώνοντας τους οδηγούς που πίεσαν πολύ στο τέλος των ΕΔ2 χτες το μεσημέρι για να μπουν στις προνομιούχες θέσεις.

 

Το ενδιαφέρον ανέβηκε στα τελευταία λεπτά, όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει κάπως και ο Alvaro Bautista έκανε την προσπάθειά του να ξεπεράσει τον δέκατο Andrea Dovizioso.

 

Ο Ισπανός πλησίασε όσο μπορούσε στο χρόνο του Ιταλού - κάτι παραπάνω από τέσσερα δέκατα - χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο. Πάντως ανησύχησε τον Ιταλό που βγήκε και αυτός δυνατά στα τελευταία λεπτά, αλλά έκοψε όταν συνειδητοποίησε ότι ο Bautista δεν αποτελούσε απειλή πια.

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο μπορείτε να δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ 1-2-3.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2 ΕΔ3: Ταχύτερος ο Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3 ΕΔ3: Ο Miller κάνει τη διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα