• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στον καιρό στρέφει την προσοχή του ο Pedrosa!
Εμείς σίγουρα είμαστε καλύτεροι στις υψηλές θερμοκρασίες
Νέα 26/06/2014 - 00:04

Ο Dani Pedrosa στάθηκε στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, που χάρισαν στους αναβάτες του MotoGP δυο διαδικασίες στο στεγνό σήμερα.

 

«Σήμερα ήμασταν τυχεροί. Το πρωί η πίστα ήταν κρύα, αλλά το απόγευμα οι συνθήκες ήταν ιδανικές, και μπορέσαμε να βελτιώσουμε την αίσθησή μας λίγο. Ήταν λίγο ασυνήθιστο να έχουμε τόση λιακάδα και καλή θερμοκρασία πίστας. Το απόγευμα ειδικά νοιώθαμε καλύτερα και όλοι οι οδηγοί ήταν γρήγοροι».

 

«Αυτό σημαίνει ότι μπορούσα να δουλέψω με τη μοτοσυκλέτα μου και να πάρω μια πρώτη ιδέα του τι είναι καλύτερο γι’ αυτή. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω όμως και ειδικά αν ο καιρός αλλάξει, πρέπει να προσαρμοστούμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και φυσικά στις κατατακτήριες, μιας και αυτές είναι σημαντικές».

 

Ο Pedrosa παράλληλα, ευελπιστεί να επαναλάβει μια παρόμοια εμφάνιση με αυτή που έκανε στην Βαρκελώνη. «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα πάει ο αγώνας. Αν θα βρέχει ή όχι... σίγουρα όμως θέλω να δώσω μια ίδια μάχη για την πρώτη θέση».

 

«Δεν ξέρω αν η Yamaha είναι καλύτερη ή όχι στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά εμείς σίγουρα είμαστε καλύτεροι στις υψηλές. Μετά το τελευταίο τεστ και τον αγώνα, οι προσδοκίες μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις».

 

Τέλος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσει τους πιο μεγάλους δίσκους στο Assen, μιας και το κέρδος θα ήταν αμελητέο για τη μοτοσυκλέτα του και τον ίδιο: «Εδώ η πίστα δεν απαιτεί δυνατό φρενάρισμα. Ο πιο μικρός δίσκος είναι και πιο ελαφρύς και μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3 ΕΔ3: Ο Miller κάνει τη διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez προειδοποιεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα