• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τέλος στο πρόβλημα της αστάθειας!
Κρίμα που βρήκαμε τη λύση τώρα και όχι πριν τον αγώνα
Νέα 17/06/2014 - 14:09

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι μετά το τέλος των χτεσινών δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας, έχει βρει τη λύση στο πρόβλημα με τη μειωμένη πρόσφυση στις εξόδους των στροφών που τον ταλαιπωρεί φέτος!

 

Ο Ισπανός - όπως είναι λογικό - δεν ήθελε να επεκταθεί και να εξηγήσει τι ακριβώς βρήκαν, ωστόσο ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία, ήταν εμφανώς χαρούμενος με τη σταθερότητα της M1 του.

 

«Δοκιμάσαμε το μοτέρ του 2015 και το νέο μπροστινό της Bridgestone, το οποίο είναι καλύτερο και με περισσότερη πρόσφυση στα φρένα στην ευθεία και ίσως στο μέσο των στροφών», σχολίασε ο Lorenzo που ήταν τρίτος στο τεστ, πίσω από τους Marquez και Smith.

 

«Στη συνέχεια δοκιμάσαμε κάτι για να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα πιο σταθερή στην έξοδο των στροφών και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα φέτος. Βρήκαμε τη λύση, αλλά είναι κρίμα που το κάναμε στο τεστ και όχι πριν τον αγώνα. Αλλά στις επόμενες πίστες θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

 

«Είναι μια αρκετά σημαντική βελτίωση», παραδέχτηκε. «Μερικές φορές δεν είναι τόσο απλό να βρεις κάτι καλό υπό πίεση, αλλά αυτή τη φορά βρήκαμε κάτι πάρα πολύ καλό και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος».

 

Ερωτηθείς για το αν το νέο μοτέρ έχει καλύτερη τελική, σ’ έναν τομέα που η Yamaha υστερεί σε σχέση με την Honda, ο Lorenzo απάντησε: «Όχι, για την ώρα όχι. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά». Τέλος, για τη νέα εξάτμιση που δοκίμασε τόσο αυτός, όσο και ο Rossi, δήλωσε: «Έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Θα πρέπει να την ξαναδοκιμάσουμε για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι καλύτερη ή χειρότερη».

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Όχι στο μαλακό «... επειδή έτσι πρέπει!»

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δύσκολο να μιλήσεις για την Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA