• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Όχι στο μαλακό «... επειδή έτσι πρέπει!»
Προτιμώ να κάνω τη σκληρότερη επιλογή να δουλέψει!
Νέα 17/06/2014 - 14:58

Ο Cal Crutchlow λέει ότι δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί και να χρησιμοποιεί τη μαλακότερη επιλογή ελαστικού που είναι διαθέσιμη στις OPEN ομάδες, «... επειδή έτσι πρέπει!»

 

Ο Βρετανός συνεχίζει να είναι άτυχος στην πρώτη του χρονιά με την Ducati, εγκαταλείποντας (και) τον αγώνα στην Καταλονία, ενώ στο χτεσινό τεστ ήταν 13ος στους χρόνους και παράλληλα η τελευταία Ducati.

 

Σε αντίθεση με τους άλλους, η Ducati είχε λίγα εξαρτήματα να δοκιμάσει - πλην του νέου μπροστινού της Bridgestone - και ο Crutchlow εμφανίστηκε ενοχλημένος με αυτή την έλλειψη προόδου.

 

«Δεν μ’ αρέσει να χρησιμοποιώ το μαλακό επειδή έτσι πρέπει... όλοι είναι στην πίστα έχοντας όποιο πλεονέκτημα μπορούν κι εγώ μπορούσα να τα καταφέρω με το άλλο ελαστικό, γιατί λοιπόν να μην το κάνω; Προτιμώ να κάνω το πιο σκληρό να δουλέψει όπως οι άλλοι, που γι’ αυτούς αυτό είναι το μαλακό και να δουλέψω μ’ αυτό και γι’ αυτό δεν το χρησιμοποιήσαμε καθόλου».

 

«Σε αντίθεση με τις άλλες Ducati, δεν το έχουμε φορέσει ποτέ. Η Pramac το χρησιμοποιεί συνέχεια, αλλά εμείς έχουμε ρίξει το βάρος στο σκληρό γιατί θέλουμε να δούμε κάποιες ρυθμίσεις και να δούμε προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε».

 

«Μ’ αυτό το σωστό τρόπο έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε προς ποια κατεύθυνση θέλουμε να πάμε κι έτσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια», πρόσθεσε ο Βρετανός άσος.

 

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιάστηκε ο A.Espargaro με το νέο πλαίσιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τέλος στο πρόβλημα της αστάθειας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA