• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δύσκολο να μιλήσεις για την Suzuki!
Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας τους
Νέα 17/06/2014 - 11:52

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Andrea Dovizioso, δήλωσε ότι είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσει κανείς για την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας της Suzuki.

 

Ο Dovi ολοκλήρωσε το χτεσινό τεστ στην 11η θέση και ήταν περίπου 1,3 πιο γρήγορος από τη μοτοσυκλέτα της Suzuki, για την οποία είναι ένας από τους υποψήφιους οδηγούς το 2015.

 

«Δεν την έχω δει στην πίστα και δεν έκανα πολλούς γύρους. Είναι δύσκολο να αναλύσεις περισσότερο την κατάσταση, διότι φέτος ο De Puniet δεν είναι ένας αναβάτης που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι πολύ γρήγορος αναβάτης, αλλά παράλληλα είναι κι ένας περίεργος οδηγός».

 

Ο Ιταλός άσος, όπως και ο ομόσταυλός του, δεν είχε κάποια νέα εξαρτήματα να δοκιμάσει στο χτεσινό τεστ και δεν περιμένει κάτι καινούργιο μέχρι να αποκαλυφθεί η νέα μοτοσυκλέτα του 2015 που ετοιμάζει ο DallIgna.

 

«Δεν δοκιμάσαμε κάτι σημαντικό, μόνο μικρά πράγματα, τίποτα το καινούργιο. Ίσως να έχουμε κάτι στο τέλος της σεζόν, με τη νέα μοτοσυκλέτα, αν και οι μηχανικοί δεν μιλάνε πολύ γι’ αυτήν. Αλλά γνωρίζουν πως πρέπει να γίνει κι έχουν ήδη ξεκινήσει δουλειά».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τέλος στο πρόβλημα της αστάθειας!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πλησιάζουμε...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA