• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι Τίτλοι μετρούν περισσότερο
.... σε σχέση με τα ρεκόρ!
Νέα 17/06/2014 - 10:11

Μετά το τέλος και της χτεσινής ημέρας δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας, ο Marc Marquez μίλησε περισσότερο για την Κυριακάτικη νίκη του, αλλά και για το τι σημαίνει να σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.

 

Ο Marquez κατάφερε να κάνει το 7 στα 7 στην ισπανική πίστα, σ’ έναν καταπληκτικό αγώνα που είχε αντάξιο τέλος, με τους Marquez, Pedrosa και τον Valentino Rossi, να μάχονται μέχρι τον τελευταίο γύρο για τη νίκη!

 

«Είδα τον αγώνα στην τηλεόραση και πραγματικά ήταν στο όριο!», δήλωσε χαμογελώντας ο Marquez. «Είδα ότι και η μοτοσυκλέτα κουνιόταν πολύ, αλλά όλοι ήταν στο όριο. Νομίζω ότι ήταν διασκεδαστικός αγώνας για τους φιλάθλους».

 

«Ο πιο γρήγορος αναβάτης στους τελευταίους γύρους ήταν ο Dani. Όταν με πέρασε, τον πέρασα αμέσως για να τον σταματήσω, διότι ήξερα ότι ο ρυθμός του ήταν καλός και ιδίως με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά».

 

Με τη νίκη του αυτή, ο Marquez έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία αναβάτης που κερδίζει εφτά συνεχόμενους αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, παίρνοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Valentino Rossi από το 2002. Ακόμα ένα ρεκόρ που σπάει ο τρομερός 21χρονος άσος του HRC!

 

«Σε κάθε αγώνα με πληροφορούν γι’ αυτά και είναι ένα επιπλέον κίνητρο, διότι σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Ο στόχος μου όμως είναι να κερδίζω Τίτλους, όχι να κερδίζω πολλούς αγώνες. Διότι στο κάτω-κάτω, στο μέλλον, αυτό που θυμούνται οι πολλοί είναι πόσους Τίτλους έχεις. Όχι πόσους αγώνες έχεις κερδίσει».

 

Στο χτεσινό τεστ, ο Marquez ήταν πρώτος στους χρόνους με 1:41.184δ. «Δεν είχαμε νέα εξαρτήματα για τη μοτοσυκλέτα. Δοκιμάσαμε κάποιες καινούργιες στρατηγικές με τα ηλεκτρονικά για να βελτιώσουμε την κατανάλωση και την ευστάθεια στην έξοδο της στροφής. Ειλικρινά άλλο περιμέναμε και άλλο ήρθε! Δεν ένοιωθα τελείως άνετα, αλλά συγκεντρώσαμε αρκετή πληροφόρηση για την Honda».

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πλησιάζουμε...!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test: Στην κορυφή ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα