• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είχα ευκαιρία για τη νίκη!
Συγκλονιστικός ο Ισπανός στον αγώνα της Βαρκελώνης
Νέα 15/06/2014 - 00:00

Ο Dani Pedrosa ήταν πολύ χαρούμενος με τη σημερινή του εμφάνιση στον έβδομο αγώνα της σεζόν, με τον Ισπανό άσο να ανεβαίνει τρίτος στο βάθρο χάνοντας τη δεύτερη θέση που κρατούσε μέχρι τον τελευταίο γύρο, όταν πήγε να επιτεθεί στον πρωτοπόρο Marquez και ακουμπώντας στη μοτοσυκλέτα του ανοίχτηκε.

 

«Είμαι πολύ, πάρα πολύ χαρούμενος με τον αγώνα και με όλο το Σ/Κ, διότι μετά το Mugello στόχος μου ήταν να βελτιωθώ στις κατατακτήριες, στην αρχή του αγώνα, στους πρώτους γύρους, σε τέτοια πράγματα», σχολίασε ο Pedrosa.

 

«Κατάφερα να τα βελτιώσω όλα αυτά και κατάφερα να μείνω στο μπροστινό γκρούπ. Ήταν ένας τρομερός αγώνας και στην αρχή του, μπορούσα να φανταστώ πώς θα ήταν για τους θεατές να βλέπουν τους τέσσερεις καλύτερους αναβάτες να μάχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον».

 

«Ήταν πραγματικά ένας ιδιαίτερος αγώνας κι ένοιωθα αρκετά καλά με τη μοτοσυκλέτα. Οι ρυθμίσεις ήταν καλές και έδωσα ωραία μάχη με τους Valentino, Marc και Jorge. Στο τέλος πίεσα πολύ, διότι ο Marc οδηγούσε πολύ ωραία».

 

«Ήξερα ότι είχα μια καλή ευκαιρία για τη νίκη και στον τελευταίο γύρο δοκίμασα μερικές προσπεράσεις, ωστόσο ο Marc με πέρασε και στο τέλος είχαμε και μια επαφή. Έκανε πολύ έξυπνο τελευταίο γύρο. Με την επαφή έχασα μια θέση, αλλά σήμερα δεν νοιώθω λυπημένος με την τρίτη θέση», πρόσθεσε.

 

Ο Dani Pedrosa, το εγχειρισμένο χέρι του οποίου δεν φάνηκε να τον προβληματίζει σήμερα, δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν είδε τον Marc Marquez να σηκώνει το χέρι του.

 

«Στο γύρο που ο Valentino μας πέρασε, ήμουν κάπως μπερδεμένος. Ήμουν πίσω και ξαφνικά είδα το χέρι του Marquez. Ο Valentino με κοίταξε σαν να μου έλεγε τι συμβαίνει και όταν τον πέρασα, σκέφτηκα ότι παραήταν εύκολη προσπέραση».

 

«Μετά είδα μερικούς κριτές και σκέφτηκα ότι μπορεί να σηκώθηκε κίτρινη σημαία που δεν την είδα. Έτσι, για παν ενδεχόμενο, σήκωσα κι εγώ το χέρι μου και προσπάθησα να επιστρέψω στην τρίτη θέση».

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2: 4η φετινή νίκη για Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο καλύτερος αγώνας της σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα