• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2: 4η φετινή νίκη για Rabat!
Επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, στο βάθρο μαζί του οι Vinales-Zarco
Νέα 15/06/2014 - 00:18

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, μετά τις μικροσυμπλοκές που είχε στους πρώτους γύρους, ο Tito Rabat πήρε την τέταρτή του φετινή νίκη, με τους Maverick  Vinales και Johann Zarco να μοιράζονται μαζί του το βάθρο.

 

Ο Ισπανός της Marc VDS πέρασε 4,2δ μπροστά από τον Maverick Vinales τη γραμμή τερματισμού, με τον Johann Zarco να ακολουθεί πιο πίσω σ’ έναν αγώνα με πολλές πτώσεις. Ο Rabat κατάφερε να επικρατήσει έχοντας διατηρήσει πιο φρέσκα τα ελαστικά του, σε αντίθεση με τον Vinales που έχασε σ’ αυτόν το τομέα και υποχώρησε όταν επήλθε η φθορά του πίσω ελαστικού του.

 

Ο Zarco ήταν ο μεγάλος κερδισμένος μιας πολύ δυνατής μάχης για την τρίτη θέση, καθώς οι δυο μπροστά είχαν ξεφύγει αρκετά. Ο Γάλλος - που πήρε το πρώτο του βάθρο φέτος - οδήγησε πιο ψύχραιμα, παρά την πίεση που δεχόταν από τους Torres κι Aegerter.

 

Ο Torres - προς το τέλος του αγώνα - είχε ένα lowside χάνοντας τον έλεγχο, ενώ η μοτοσυκλέτα του με την τροχιά που είχε χτύπησε αυτή του Dominique Aegerter που ακολουθούσε λίγο πίσω!! Ο Ελβετός κατάφερε να αποφύγει την πτώση βγαίνοντας στα χαλίκια, επανερχόμενος στη συνέχεια στον αγώνα για να κάνει ένα λάθος αργότερα που τον έριξε από την 9η στην 14η θέση.

 

Πιο πριν, είχαμε ακόμα μια παραλίγο δραματική στιγμή, όταν ο Luis Salom πέφτοντας από τη μοτοσυκλέτα του, σύρθηκε στην άσφαλτο με αρκετές μοτοσυκλέτες γύρω του! Η πιο κοντινή ήταν αυτή του Jonas Folger που κατάφερε κυριολεκτικά για μερικά εκατοστά να αποφύγει να χτυπήσει τον συναθλητή του.

 

Από την ατυχία του Aegerter και την πτώση του Torres βγήκε κερδισμένος ο Mika Kallio, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θύμισε τον μεγάλο θριαμβευτή σε Jerez και Le Mans. Ο Φινλανδός πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Thomas Luthi που προσπάθησε να πάρει το δεύτερο βάθρο του φέτος, χάνοντας έδαφος όμως στο τέλος.

 

Δείτε την τελική κατάταξη και τη βαθμολογία της Moto2, στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Οι Τίτλοι μετρούν περισσότερο

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Είχα ευκαιρία για τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα