• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο καλύτερος αγώνας της σεζόν!
Σήμερα μ’ άρεσε πολύ η μοτοσυκλέτα!
Νέα 15/06/2014 - 23:03

Ο Valentino Rossi έκανε - όπως ο ίδιος παραδέχτηκε - τον καλύτερό του αγώνα τη φετινή σεζόν, με τον Ιταλό να παίρνει τη δεύτερη θέση στην Βαρκελώνη, με... μια μικρή βοήθεια από τον Dani Pedrosa!

 

Ο Rossi παρακολουθούσε τους δυο Ισπανούς να δίνουν μια πολύ ωραία μάχη στα τελευταία λεπτά κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επαφή και το άνοιγμα της γραμμής του Dani Pedrosa, για να τερματίσει αυτός στη δεύτερη θέση.

 

Ο 35χρονος θρύλος, ο οποίος παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς διαφοράς από τον Pedrosa, σχολίασε: «Ήταν ο καλύτερος αγώνας της σεζόν και το διασκέδασα πάρα πολύ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, διότι χτες - αν και κατάφερα να κάνω ένα γρήγορο γύρο - εν τούτοις δεν ένοιωθα εμπιστοσύνη πάνω στη μοτοσυκλέτα»

 

«Επίσης και ο ρυθμός μου δεν ήταν τόσο κοντά στον αντίστοιχο των τριών άλλων. Ωστόσο σήμερα μ’ άρεσε πολύ η μοτοσυκλέτα, είχαμε καλύτερη αίσθηση από το μπροστινό και στο ζέσταμα ήμουν δυνατός και γρήγορος. Στο τέλος (σ.σ. στο ζέσταμα, όταν έπεσε) μπορεί να έκανα ένα μικρό λάθος, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα τα πήγαινα καλά στον αγώνα».

 

«Ήταν καλό που ξεκίνησα μέσα στους πέντε πρώτους και ήξερα ότι μπορούσα να πιέσω από την αρχή επειδή ένοιωθα δυνατός», πρόσθεσε. «Μετά από μερικούς γύρους ένοιωθα ότι είχα το ρυθμό για να πάρω τη νίκη κι αυτό γιατί ένοιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα και είχα ωραία μάχη με τον Marc και τον Dani».

 

«Όταν όμως με πέρασε ο Marc, δεν είχα την κατάλληλη γραμμή για να τον περάσω κι εγώ με τη σειρά μου. Όταν με πέρασε και ο Dani, ήταν λίγο πιο γρήγοροι από εμένα. Ήταν αδύνατον να επανέλθω. Αυτό με στενοχωρεί λίγο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αγώνα».

 

Ο Vale παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, που θα λάβει χώρα σε δυο εβδομάδες περίπου στην πίστα του Assen, εκεί όπου πέρυσι ο Rossi επέστρεψε στις νίκες μετά τον Ιούνιο του 2010!

 

«Το Assen πέρυσι ήταν φανταστικό για μένα, αλλά ευτυχώς φέτος είμαι δυνατότερος σχεδόν σε όλους τους τομείς. Μ’ αρέσει πολύ η ολλανδική πίστα και είναι καλή για τις Yamaha, αλλά θα πρέπει να δούμε και τις συνθήκες. Ο αγώνας μπορεί να γίνει στο βρεγμένο, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε σε κάθε περίπτωση για το καλύτερο δυνατό και για τη νίκη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Είχα ευκαιρία για τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Στον έβδομο ουρανό ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα