• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου!
Δεύτερο διπλό για τον Sykes, μετά το γύρο της Aragon!
Νέα 26/05/2014 - 13:33

Με εξαιρετική οδήγηση και παρά το γεγονός ότι έπεσε ως και την ενδέκατη θέση στα αρχικά στάδια του πρώτου σκέλους, ο Tom Sykes κατάφερε να πάρει πια επιβλητική νίκη, κάτι που επανέλαβε μερικές ώρες αργότερα στο δεύτερο αγώνα του Donington Park.

 

Τα προβλήματα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στον πέμπτο γύρο του Πρωταθλήματος ξεκίνησαν από νωρίς, με τη μοτοσυκλέτα του να αντιμετωπίζει ένα τεχνικό πρόβλημα, ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει κι έναν «επιθετικό» Loris Baz.

 

Χάνοντας επαφή με την κορυφή, ο Sykes ξεκίνησε μια σειρά από εξαιρετικά γρήγορους γύρους - σε κάποιες στιγμές πέρναγε με εντυπωσιακό τρόπο δυο μοτοσυκλέτες ταυτόχρονα - κι έφτασε τον πρωτοπόρο Loris Baz!

 

«Ενδεχομένως ο πρώτος αγώνας να ήταν ο καλύτερος της καριέρας μου! Είχαμε μερικά προβλήματα στους πρώτους γύρους και ο Loris μπήκε πολύ επιθετικά στην πρώτη στροφή. Δεν παραπονιέμαι, αλλά έχασα τη γραμμή μου και μαζί αρκετές θέσεις. Στον πρώτο μισό γύρο, όταν έγερνα, η μοτοσυκλέτα έκοβε δύναμη».

 

«Παραλίγο να μπω στα pits, αλλά στη συνέχεια διορθώθηκε και η Ninja δούλευε πολύ καλά. Έμεινα πολύ πίσω, αλλά ήμουν αποφασισμένος να επιστρέψω εκεί όπου πιστεύω ότι ανήκω, στους μπροστά. Οι προσπεράσεις ήταν δύσκολες, διότι οι άλλοι εκμεταλλευόντουσαν με τον καλύτερο τρόπο τα φρέσκα ελαστικά της Pirelli, αλλά μετά από έξι γύρους είχα κάνει το πλάνο μου για τη νίκη».

 

Ο δεύτερος αγώνας δεν ήταν τόσο εντυπωσιακός όσο ο πρώτος, ωστόσο και πάλι ο Sykes έδειξε τη δυναμική του και πήρε τη νίκη, κάνοντας το 2 στα 2 μέσα στο Donington Park!

 

«Στο δεύτερο αγώνα ξεκίνησα καλά, αλλά ήξερα ότι ο Loris είχε καλό ρυθμό και ο Sylvain Guintoli πάντα τα πάει καλά στο Donington. Συνέχιζα να πιέζω και πήρα το προβάδισμα και μετά τη νίκη. Είναι τέλεια να παίρνεις ακόμα μια διπλή νίκη, μετά την Aragon και να είσαι και πάλι πρώτος στη βαθμολογία».


 

Επόμενο άρθρο »

Η Dunlop εξηγεί γιατί δεν έκανε πρόταση!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rea στο MotoGP το 2015;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA