• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Dunlop εξηγεί γιατί δεν έκανε πρόταση!
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον
Νέα 26/05/2014 - 14:26

Η Dunlop εξήγησε για ποιον λόγο δεν κατέθεσε επίσημη προσφορά για να προμηθεύει με ελαστικά τη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα, η Michelin θα είναι η διάδοχος της Bridgstone το 2016.

 

«Το MotoGP ασφαλώς και είναι ένα πολύ μεγάλο παγκόσμιο γεγονός και είμαστε υπερήφανοι με τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τους οργανωτές του MotoGP, μέσω των κατηγοριών Moto2 και Moto3», δήλωσε ο Sanjay Khanna, Managing Director του Τμήματος για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της Dunlop.

 

«Η Dunlop είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές και ισχυρές συνεργασίες με πολλούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών και κορυφαία πρωταθλήματα ανά την υφήλιο. Έτσι, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο να εξελίσσουμε και να προμηθεύουμε ελαστικά αυτούς τους σημαντικούς μας εταίρους».

 

«Πιστεύουμε ότι η απόδοσή μας σε γεγονότα που συμμετέχουν ανοιχτά και άλλοι κατασκευαστές ελαστικών - όπως το Road Racing και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής - αποδεικνύουν ότι η Dunlop έχει την ικανότητα να κερδίζει αγώνες στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

 

«Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι έχουμε πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις σε αγώνες για όλο το 2015 και μετά, αποφασίσαμε να μην καταθέσουμε επίσημη πρόταση για το MotoGP. Δεν αποκλείεται όμως να το κάνουμε αν παρουσιαστεί η ευκαιρία στο μέλλον», ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

H αφίσα του Αγώνα της Τρίπολης 2

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα