• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rea στο MotoGP το 2015;
Suppo: «Θα ήταν ωραίο να τον δούμε στο MotoGP»
Νέα 26/05/2014 - 11:56

Το HRC θα προσπαθήσει να βρει θέση για τον Jonathan Rea στο MotoGP την επόμενη χρονιά!

 

Ο αναβάτης της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK διανύει μια εκπληκτική χρονιά πάνω στην ομολογουμένως μη ανταγωνιστική Fireblade, κατορθώνοντας να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 139 βαθμούς!

 

Διακαής πόθος του 27χρονου είναι να κάνει το άλμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ενώ πρόπερσι - όταν είχε τραυματιστεί ο Casey Stoner - είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την RC212V του Αυστραλού στο Misano και στην Aragon, με καλύτερη θέση μια έβδομη!

 

Ο Jonathan Rea είναι πιστός στη μοτοσυκλέτα της Honda όλα αυτά τα χρόνια και ο Livio Suppo τόνισε στο MCN ότι θα προσπαθήσουν να του βρουν θέση στο Πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

«Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και προσωπικά θα ήθελα να τον δω στο MotoGP. Είναι οδηγός της Honda για πάρα πολλά χρόνια και μας αρέσει πολύ κι έτσι ελπίζουμε να κανονίσουμε κάτι γι’ αυτόν. Οι δυο αγώνες που έκανε στη θέση του Stoner δεν ήταν καθόλου εύκολοι».

 

«Άλλαζε συνεχώς ανάμεσα στα SBK και στο MotoGP κι έτσι ήταν σε διαφορετικές μοτοσυκλέτες και διαφορετικά ελαστικά κάθε εβδομάδα! Παρ’ όλα αυτά έκανε καλή δουλειά. Θα ήταν ωραίο να τον δούμε στο MotoGP».

 

Πάντως, ο πιο εύκολος δρόμος για να βρεθεί ο Rea στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, θα ήταν μια OPEN Honda, η οποία μάλιστα αλλάζει δραστικά από το 2015 και αναμένεται πολύ πιο ανταγωνιστική!

 

«Είναι ακόμα νωρίς για να κατανοήσουμε που θα ταίριαζε, αλλά υπάρχουν πολλές Honda στην κατηγορία. Μια αγωνιστική παραγωγής θα ήταν η ευκολότερη επιλογή, αλλά για την ώρα έχουμε τέσσερεις και όλες τους τα πάνε ικανοποιητικά», πρόσθεσε ο Suppo.

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington Αγώνας 2: Ανίκητος εντός έδρας ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA