• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2 ΕΔ2: Άπιαστος ο Salom!
Πέντε αναβάτες κάτω από το ρεκόρ πίστας!
Νέα 16/05/2014 - 17:33

Ο Luis Salom μπορεί να προηγούνταν ούτως ή άλλως στα τελευταία λεπτά, ωστόσο δεν άφησε τίποτα στη τύχη και κατεβάζοντας 56 χιλιοστά τον καλύτερό του χρόνο, κράτησε την πρώτη θέση μπροστά από έναν επιθετικό Tito Rabat!

 

Ο τελευταίος πίεσε στο τέλος για να πάρει - για δεύτερη φορά σήμερα - την πρώτη θέση, ωστόσο έμεινε 60 χιλιοστά πίσω από τον συμπατριώτη του. Ανεβασμένος ο Maverick Vinales, έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας!

 

Οι πέντε πρώτοι, με καλύτερο όλων των Salom, έπεσαν κάτω από το ρεκόρ πίστας (1:38.533 Marc Marquez 2011) ενώ οι πρώτοι δέκα είχαν μεταξύ τους διαφορά λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο Dominique Aegerter έχασε για τέσσερα χιλιοστά την τρίτη θέση, ενώ ήταν και η μόνη Suter ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους αναβάτες της Moto2 στις ΕΔ2. Ο Jonas Folger ακολουθεί, μπροστά από Corsi και Kallio, με τον τελευταίο να προέρχεται από τη σπουδαία του νίκη στην Jerez.

 

Σφοδρή πτώση είχε ο Thomas Luthi, ενώ προς το τέλος της διαδικασίας έπεσε και ο Sandro Cortese. Κανείς τους ευτυχώς δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Livio Suppo!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ2: Marquez-Iannone κάτω από το ρεκόρ πίστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα