• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ2: Marquez-Iannone κάτω από το ρεκόρ πίστας!
Πέμπτος ο Pedrosa, 7ος ο Lorenzo και 10ος ο Rossi!
Νέα 16/05/2014 - 17:04

Ο Marc Marquez πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, με 1:33.452, παρά το ότι μερικά λεπτά νωρίτερα ακυρώθηκε ένας γρήγορος γύρος του επειδή βγήκε πολύ εκτός πίστας.

 

Ο Ισπανός του HRC έκανε χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει ο Dani Pedrosa από το 2011 (1:33.617) ενώ ένας πολύ καλός Andrea Iannone τον πλησίασε στα 7 χιλιοστά, χάνοντας μερικά δέκατα στην τελευταία ενδιάμεση χρονομέτρηση που θα του χάριζαν την πρώτη θέση!

 

Δυνατά έκλεισε την ημέρα και ο Alvaro Bautista, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση και είναι 0,216 πίσω από το χρόνο του συμπατριώτη του στην κορυφή. Ξεπερνώντας την πτώση του από τις ΕΔ1, ο Bradley Smith πήρε μια πολύ καλή τέταρτη θέση, που θα του ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Dani Pedrosa, ο έτερος εργοστασιακός οδηγός του HRC, με διαφορά από την κορυφή που θα προβληματίσει τον βετεράνο άσο (0,490δ).

 

Ο Stefan Bradl είναι η τέταρτη Honda στις έξι πρώτες θέσεις, ενώ η δεύτερη μόλις Yamaha είναι αυτή του Jorge Lorenzo (7ος), με τον Ισπανό να είναι έξι δέκατα πίσω από το χρόνο του Marquez.

 

O Andrea Dovizioso έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο στην αρχή της διαδικασίας, με το έξτρα μαλακό ελαστικό, ωστόσο στη συνέχεια δεν βελτιώθηκε κι έμεινε στην όγδοη θέση, πάνω από έξι δέκατα πίσω από τον Marquez, αλλά και από τον Iannone, με τον οποίο έχει την ίδια μοτοσυκλέτα και το ίδιο έξτρα μαλακό.

 

Στην ένατη θέση ο Aleix Espargaro, δεν επέτρεψε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να είναι πίσω από τον rookie στην κατηγορία αδελφό του, με τον Valentino Rossi να βελτιώνεται το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό και να παίρνει θέση στη δεκάδα, αφήνοντας για 8 χιλιοστά πίσω του τον Pol Espargaro.

 

Τον καλό του εαυτό ψάχνει ακόμα ο Cal Crutchlow, ο οποίος παρέμεινε χαμηλά και ολοκλήρωσε την ημέρα στην 13η θέση. Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2 ΕΔ2: Άπιαστος ο Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3 ΕΔ2: Η αντεπίθεση των Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα