• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Giugliano!
Επέστρεψε στην κορυφή, λίγο μπροστά από Sykes-Rea!
Νέα 10/05/2014 - 15:14

Ο Davide Giugliano και η Ducati του επέστρεψαν στην κορυφή στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές σήμερα το πρωί στην πίστα της Imola, για τον τέταρτο γύρο της σεζόν που διεξάγεται στη γειτονική μας χώρα!

 

Ο Ιταλός αναβάτης κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στην ιταλική πίστα, αν και χτες στις ΕΔ2 δεν είχε καταφέρει να βελτιωθεί κι έχασε μερικές θέσεις ολοκληρώνοντας στην πέμπτη θέση.

 

Στα τελευταία στάδια των τρίτων ελεύθερων, ο Giugliano ήταν πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tom Sykes και την Kawasaki του, αλλά και από τον Jonathan Rea που είχε τον καλύτερο χρόνο χτες στην Imola.

 

Στον τελευταίο του γύρο όμως, ο αναβάτης της 1199 Panigale R επεφύλασσε μια οδυνηρή έκπληξη στους αντιπάλους του, κατορθώνοντας να γράψει 1:47.511 και να πάρει την πρώτη θέση για 71 χιλιοστά από τον Sykes κι άλλα 83 από τον Rea, ο οποίος μείωσε το χρόνο του μισό δευτερόλεπτο από την Παρασκευή!

 

Ένας ακόμα Ιταλός ήταν στις πρώτες θέσεις, με τον Marco Melandri να κάνει - πάνω στην Aprilia του - τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Eugene Laverty επιβεβαίωσε ότι τα τεχνικά προβλήματα ήταν αυτά που τον κράτησαν χαμηλά τη χτεσινή ημέρα. Από τη στιγμή που βρέθηκε η λύση, ο αναβάτης της Suzuki κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη θέση.

 

Ο Chaz Davies - ο δεύτερος οδηγός της Ducati Superbike Team - είχε κρατήσει την πρώτη θέση για μερικά λεπτά στην αρχή, ωστόσο στο τέλος έμεινε στην έκτη θέση. Ο Alex Lowes ξεκίνησε δυνατά το Σάββατο στην ιταλική πίστα και πήρε μια πολύ καλή έβδομη θέση, με τον Leon Haslam να ακολουθεί και να είναι ο τρίτο στη σειρά Βρετανός οδηγός.

 

Οι Γάλλοι Sylvain Guintoli και Loris Baz κατάφεραν να μπουν στις δέκα προνομιούχες θέσεις και να περάσουν απευθείας στην SP2, που θα διεξαχθεί σε μερικές ώρες. Η καλύτερη EVO μοτοσυκλέτα ήταν αυτή του Leon Camier (BMW) και είναι ο πρώτος από τους υπόλοιπους αναβάτες που θα δώσουν μάχες στην SP1!

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: Πρώτη pole για Rea από το 2011!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola ΕΔ2: Rea 1ος, πολύ κοντά ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα