• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: Πρώτη pole για Rea από το 2011!
Στην πρώτη σειρά μαζί του οι Guintoli και Giugliano!
Νέα 10/05/2014 - 22:40

Ο Jonathan Rea δείχνει πανέτοιμος για τους αυριανούς αγώνες, ειδικά μετά τη ψυχολογική ένεση που του έδωσε η πρώτη pole position που κέρδισε στην πίστα της Imola σήμερα το απόγευμα, μετά το 2011!

 

Έχοντας έρθει στην Ιταλία με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του στο Assen στον προηγούμενο γύρο των SBK, ο Rea δεν είχε πέσει κάτω από την τρίτη θέση όλο το Σ/Κ! Πάντως, το γεγονός ότι είχε να βρεθεί σε pole για τόσο χρονικό διάστημα, όσο και το ότι εστίασε κυρίως σε ρυθμό αγώνα, έκανε τον οδηγό της Pata Honda να δηλώνει έκπληκτος με το αποτέλεσμά του αυτό!

 

Πρόκειται για την πρώτη pole position του Jonathan Rea φέτος, την τέταρτη συνολικά της καριέρας του και την 45η για την Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK!

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά των αυριανών αγώνων θα είναι ο Sylvain Guintoli της Aprilia και ο Davide Giugliano της Ducati! Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές και τρεις οδηγοί από διαφορετικές χώρες, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αυριανούς αγώνες! Ο Chaz Davies  - με Ducati - έχασε για 123 χιλιοστά μια θέση στην πρώτη σειρά, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Marco Melandri και την Aprilia του τελευταίου.

 

Οι εργοστασιακές Kawasaki θα έχουν δύσκολο έργο αύριο, με τον Πρωταθλητή Tom Sykes - ο τελευταίος από τους έξι πρώτους που έπεσαν κάτω από το 1:47 το απόγευμα - να ξεκινάει τους αγώνες από την έκτη θέση και τον ομόσταυλό του - Loris Baz - να βρίσκεται δίπλα του στην έβδομη.

 

Παρά τις προσπάθειές του, ο Eugene Laverty αν και βελτιωμένος δεν κατάφερε να πλησιάσει τους χρόνους των πρώτων και θα ξεκινήσει από την όγδοη θέση της σχάρας εκκίνησης. Αντίθετα, αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Niccolo Canepa πάνω στην EVO Ducati του! Ο Ιταλός πάλεψε στην SP1 και πήρε την πρώτη θέση, για να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του στη συνέχεια και να σκαρφαλώσει στην ένατη θέση (SP2), μπροστά από τον Leon Haslam της εργοστασιακής Honda που απογοήτευσε, αλλά και τους Leon Camier (EVO BMW) και Alex Lowes(Crescent Suzuki).

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi συνεχίζει με το νέο πλαίσιο

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Giugliano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα