• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola ΕΔ2: Rea 1ος, πολύ κοντά ο Sykes!
Σε μια ημέρα γεμάτη απρόοπτα!
Νέα 09/05/2014 - 23:01

Η αρχή των ελεύθερων δοκιμών 2 καθυστέρησε για μισή ώρα, μέχρι τα συνεργεία καθαρισμού να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους, ωστόσο αυτό δεν ήταν και το μοναδικό απρόοπτο της ημέρας!

 

Οχτώ λεπτά μετά την έναρξη, φωτιά ξέσπασε σ' ένα χώρο εξωτερικά της πίστας (στην στροφή Tamburello) και η διαδικασία σταμάτησε και πάλι! Αν νομίζατε ότι τα περίεργα σταματούν εδώ, γελιέστε! Δώδεκα λεπτά πριν το τέλος έσπασε ένας σωλήνας στην πίστα και πλέον αποφασίστηκε η οριστική διακοπή των ΕΔ2!

 

Έτσι, ο άσος της Pata Honda, Jonathan Rea - στη δεύτερη θέση στις ΕΔ1 - έμεινε για 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Tom Sykes, ο οποίος ανέβασε την απόδοσή του το απόγευμα στην Ιταλία.

 

Το δίδυμο της Aprilia - Sylvain Guintoli και Marco Melandri - ακολουθούν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης με τους χρόνους, την ώρα που ο Davide Giugliano της Ducati (πρώτος το πρωί) ήταν ο μόνος - στους πρώτους 13 οδηγούς - που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του και έπεσε στην πέμπτη θέση.

 

Αντίθετα ο Chaz Davies - παρά τα προβλήματα ταλαντώσεων στον πίσω τροχό - κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του, αλλά όχι και τη θέση του, πέφτοντας από την τέταρτη στην έκτη, με τον ομόσταυλο του Rea, Leon Haslam να παίρνει την έβδομη θέση όπως και το πρωί.

 

Αυτός που κέρδισε τις περισσότερες θέσεις ήταν ο Eugene Laverty, ο οποίος το πρωί αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και ήταν 17ος. Ο νικητής του Phillip Island κατάφερε να ανέβει ως την όγδοη θέση, μένοντας ένα περίπου δευτερόλεπτο πίσω από τον Rea.

 

Ο Loris Baz και η κορυφαία EVO της ημέρας, αυτή του Leon Camier (BMW), έκλεισαν την πρώτη δεκάδα. Ο Alex Lowes έχασε μια θέση το απόγευμα και ήταν ενδέκατος. Ο Michel Fabrizio έκανε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις με την Grillini Kawasaki - οι φήμες τον θέλουν να φεύγει - και ήταν μόλις 20ος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Gabarrini μιλά για την RCV1000R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα