• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola ΕΔ1: Μια Ducati στην κορυφή!
Ο Giugliano μπροστά από τον Rea και τον Guintoli
Νέα 09/05/2014 - 17:24

O Davide Giugliano - της Ducati Superbike Team - ήταν ο γρηγορότερος αναβάτης στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές που έγιναν στην πίστα της Imola σήμερα το πρωί, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

 

Ο Ιταλός ολοκλήρωσε την πρώτη διαδικασία της ημέρας με τον καλύτερο χρόνο - 1:48.329 - αφήνοντας στη δεύτερη θέση έναν δυνατό Jonathan Rea! Ο Βρετανός θέλει να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία μετά τη νίκη στο δεύτερο σκέλος του γύρου στο Assen και σήμερα το πρωί κατάφερε να μείνει 0,251δ πίσω από τον πρώτο.

 

Ο Sylvain Guintoli έφερε την Aprilia του στην τρίτη θέση κι έτσι στις πρώτες σειρές έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές! Οι αναβάτες της Aprilia (Guintoli και Melandri) είχαν ξεκινήσει δυναμικά στις ΕΔ1 και μαζί με τον Πρωταθλητή Tom Sykes, άλλαζαν μεταξύ τους τις πρώτες θέσεις στην αρχή.

 

Καθώς η ώρα περνούσε αρκετοί ήταν αυτοί που διεκδικούσαν την πρωτιά, με τον Giugliano όμως να είναι ο καλύτερος και τον Rea να καταφέρνει στον τελευταίο του γύρο να περνά τον Sylvain Guintoli για τη δεύτερη θέση.

 

Από εκεί και κάτω ο Chaz Davies επιβεβαιώνει με την τέταρτη θέση του την δυναμική επιστροφή της Ducati, κρατώντας για εφτά χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Marco Melandri, ο οποίος έκλεισε και την πεντάδα των πρώτων.

 

Σε μέτρια επίπεδα οι εργοστασιακές Kawasaki, με τον Tom Sykes να κάνει τον έκτο καλύτερο χρόνο το πρωί, ενώ ο ομόσταυλός του - Loris Baz - ήταν όγδοος. Ανάμεσά τους ο Leon Haslam πάνω στην Honda του. Εντυπωσιακή ήταν η EVO Kawasaki του David Salom ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της υποκατηγορίας στην ένατη θέση! Τη δεκάδα έκλεισε ο Alex Lowes.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Οι 4 μπροστά οδηγούν διαφορετικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Επέμβαση και για Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα