• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: Πρώτη φετινή νίκη για Kallio!
Κανείς Ισπανός στο βάθρο της μεσαίας κατηγορίας!
Νέα 04/05/2014 - 15:34

Ο αγώνας της Moto2 δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις και αυτό που έκανε εντύπωση, είναι ότι στην ισπανική πίστα κανένα από τα μεγάλα ονόματα των Ιβήρων δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο!

 

Ο Mika Kallio δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα και πήρε αμέσως το προβάδισμα με το ξεκίνημα του τέταρτου αγώνα της σεζόν. Δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς οι διαφορές των αναβατών μεταξύ τους ήταν χαρακτηριστικά μεγάλες.

 

Ο πανίσχυρος Kallio μείωσε στους 16 βαθμούς τη διαφορά του από τον Tito Rabat, τον ομόσταυλό του, ο ρυθμός του οποίου του έδωσε την τέταρτη θέση. Για πρώτη φορά φέτος, το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας δεν ανέβηκε καν στο βάθρο!

 

Εκεί, δίπλα στον Kallio, πήραν θέση ο Aegerter - στο καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα - ενώ τρίτος ήταν ο Jonas Folger, ο οποίος μετά την 11η θέση στο Κατάρ, επιστρέφει δυναμικά στην Ισπανία και προσθέτει 16 βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

Ο Maverick Vinales δεν κατάφερε να επαναλάβει την καταπληκτική του εμφάνιση στο Τέξας και αρκέστηκε στην 5η θέση, αφού χρειάστηκε πρώτα να κερδίσει μια μάχη με τον ομόσταυλό του (Luis Salom), τον οποίο άφησε 1,5δ πίσω του στη συνέχεια.

 

Το ενδιαφέρον - προς το τέλος του αγώνα - στράφηκε στη μάχη για την 8η θέση με τον Johann Zarco να κερδίζει για ένα δέκατο τον Γερμανό Sandro Cortese, ο οποίος αν και ξεκίνησε δεύτερος στη γραμμή εκκίνησης, δεν κατάφερε ποτέ να μπει στη διεκδίκηση μιας εκ των πρώτων θέσεων.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Φρένα & Σούζες @ Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Χειρότερα απ' ότι περιμέναμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα